'Zalim İstanbul' Gelecek Hafta Yok!

Deniz'e demişsindir ona abla diyen çok.

Profilde Perran Kutman olunca anaç bir görüntü veriyor sanırım.
@mrt-06
Siyah beyaz mı yapsam fotoğrafı.

yok be sanaydı o mesajım, Deniz ile o aralar samimiyetim yoktu daha
hatta @Aserat yazınca biraz daha canlandı, ben de avatardan dolayı sandığımı belirtmiştim, hatta vadikızı beni alintilayıp gülmüştü böyle sanmama. Valla enerjim olsa gidip bulmaya çalışirdım ama hic halim yok, hayal meyal bu kadarı kalmış hafızamda

Ben Atacan'ı değil ama @denizz19'u kız zannetmiştim. Deniz iki cinsiyete de uyan bir isim ve o dönem profilinde Sıla da olunca.

Yok doğrudur reyiz, boşver yorma kendini.

Reactions: Dosi
Ulan bir pot kırdık foruma eğlence çıktı.Yaşasın Kaos!

Reactions: Dosi
Ben Atacan'ı değil ama @denizz19'u kız zannetmiştim. Deniz iki cinsiyete de uyan bir isim ve o dönem profilinde Sıla da olunca.
Yok doğrudur reyiz, boşver yorma kendini.

Laf lafı açar derler ya şey geldi aklıma ben ilk üyeyken tek Survivor konularındaydım ve galiba forumda survivor fanatiği olan tek kadin üyeydim bilmiyorum ama buyüzden en az 1 sene beni erkek sanmışlardı
@sürgünüm ve Abay-06 2015'te en fazla muhabettim olan isimlerdi, sonra sürgünüm özelden yazdı, okadar yazışıyoruz daha senin adını bile bilmiyoruz diye yazdığında adım Zeynep dediğimde 'vay arkadaş, 1 senedir kahvehanedeki arkadaşlarla konuşur gibi muhabbet etmişim demişti"

@DarkLegenD ' e bana bir kutlama konumda tebrik edip nickimin arkasına bey diye belirtmişyi. Erkek üye değilim dediğimde O da şaşkınlık geçirmişti