Çünkü hatırladığıma emindim ama kimin olduğunu bilmiyordum.Sen de mi abla dedin ?Tek olmadığımı bilmek sevindirdi.
Çünkü hatırladığıma emindim ama kimin olduğunu bilmiyordum.Sen de mi abla dedin ?Tek olmadığımı bilmek sevindirdi.
Deniz'e demişsindir ona abla diyen çok.dur şimdi hatırladım, galiba bende seni ilk zamanlar öyle sanmıştım, hatta senin itiraf programında ilkez itiraf yaptığım dönemde belirtmiştimAh ozamanlar nekadar seviyeli itiraflar oluyordu, zaman çok acımasız her yönden
Siyah beyaz mı yapsam fotoğrafı.Profilde Perran Kutman olunca anaç bir görüntü veriyor sanırım.@mrt-06
Evet aynen öyle resme kandım aldandımProfilde Perran Kutman olunca anaç bir görüntü veriyor sanırım.@mrt-06
yok be sanaydı o mesajım, Deniz ile o aralar samimiyetim yoktu dahaDeniz'e demişsindir ona abla diyen çok.
Siyah beyaz mı yapsam fotoğrafı.
yok be sanaydı o mesajım, Deniz ile o aralar samimiyetim yoktu dahahatta @Aserat yazınca biraz daha canlandı, ben de avatardan dolayı sandığımı belirtmiştim, hatta vadikızı beni alintilayıp gülmüştü böyle sanmama. Valla enerjim olsa gidip bulmaya çalışirdım ama hic halim yok, hayal meyal bu kadarı kalmış hafızamda
Ben Atacan'ı değil ama @denizz19'u kız zannetmiştim. Deniz iki cinsiyete de uyan bir isim ve o dönem profilinde Sıla da olunca.Deniz'e demişsindir ona abla diyen çok.
Siyah beyaz mı yapsam fotoğrafı.
Yok doğrudur reyiz, boşver yorma kendini.yok be sanaydı o mesajım, Deniz ile o aralar samimiyetim yoktu dahahatta @Aserat yazınca biraz daha canlandı, ben de avatardan dolayı sandığımı belirtmiştim, hatta vadikızı beni alintilayıp gülmüştü böyle sanmama. Valla enerjim olsa gidip bulmaya çalışirdım ama hic halim yok, hayal meyal bu kadarı kalmış hafızamda
Ben Atacan'ı değil ama @denizz19'u kız zannetmiştim. Deniz iki cinsiyete de uyan bir isim ve o dönem profilinde Sıla da olunca.
Yok doğrudur reyiz, boşver yorma kendini.
Biliyorum ama keşke görseydim.
İstanbul'a geldiğinde görüşelim zatenBiliyorum ama keşke görseydim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?