'Zalim İstanbul' Gelecek Hafta Yok!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
59,025
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Kanal D'nin sevilen dizisi 'Zalim İstanbul' izleyicilerine kötü haber!

5c977064c03c0e0e5888385c.jpg

Yapımcılığını Avşar Film'in, yönetmenliğini Şenol Sönmez'in üstlendiği, kadrosunda Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Berker Güven, İdris Nebi Taşkın, Bahar Şahin, Sera Kutlubey ve Simay Barlas'ın yer aldığı dizinin yeni bölümü gelecek hafta yayınlanmayacak.

Bilindiği üzere dizi ekibi 'coronavirüs'e karşı alınan tedbirler kapsamında dizinin çekimlerine bir süre ara vermişti.

'Zalim İstanbul' yeni bölümleriyle her Pazartesi 20.00'de Kanal D'de!

Demek ki Zalim İstanbul'da stoksuz gidiyordu... :(

Hiç bir şey sağlık kadar önemli değil, sağlık olmazsa bir hiç... Dizi bir iki hafta olmazsa bir şey kaybedilmez.

Bana kim abla diyormuş. 😱

Ben erkeğim, ablalarımız bu arkadaşlar; @Çiğdem @vadikızı @Dosi ... :A
dur şimdi hatırladım, galiba bende seni ilk zamanlar öyle sanmıştım, hatta senin itiraf programında ilkez itiraf yaptığım dönemde belirtmiştim :A Ah ozamanlar nekadar seviyeli itiraflar oluyordu, zaman çok acımasız her yönden :T:

• Güldürdün
Reactions: mrt-06
dur şimdi hatırladım, galiba bende seni ilk zamanlar öyle sanmıştım, hatta senin itiraf programında ilkez itiraf yaptığım dönemde belirtmiştim. Ah ozamanlar nekadar seviyeli itiraflar oluyordu :T
Sen de mi abla dedin ? :X Tek olmadığımı bilmek sevindirdi.

• Güldürdün
Reactions: Dosi
dur şimdi hatırladım, galiba bende seni ilk zamanlar öyle sanmıştım, hatta senin itiraf programında ilkez itiraf yaptığım dönemde belirtmiştim :A Ah ozamanlar nekadar seviyeli itiraflar oluyordu, zaman çok acımasız her yönden :T:
Profilde Perran Kutman olunca anaç bir görüntü veriyor sanırım. :A @mrt-06