Zafer Algöz: "İnsanlar 'Gibi' Olayında Beni Yanlış Anladılar!"

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,508
Reaksiyon puanı
62,793
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
zafer_algoz_insanlar_yanlis_anladilar_h24417_05aeb.jpg


Ünlü oyuncu Zafer Algöz'den çok konuşulan tweetleri sonrasında ilk açıklama!

Bir Twitter kullanıcısının 'Erşan Kuneri'yi 'Gibi' ile kıyasladığı tweet'in altına "Gibi'nin bu seviyeye gelmesi için 2 fırın ekmek, 4 fırın da İzmir boyozu yemesi gerek", "Feyyaz Yiğit komedisi mi" şeklinde yazdığı, büyük tepki toplayan cevapların ardından açıklama yapan Algöz, yanlış anlaşıldığını belirterek söylediklerine açıklık getirdi:
"Ben kötü bir şey söylemedim, yani onların da yaptığı iş gayet güzel. Ben de birçok bölümünü seyrettim, beğendim. Üstelik çoğu arkadaşım ve kardeşim. Tepki göstermedim, insanlar söyleneni yanlış anladılar. Elbette piyasada bir sürü iş yapılıyor ama birbiriyle mukayese edilmesi yanlış. Elbet herkesin emeği çok kutsal, bazen sekiz ay, bir yıl sürüyor hazırlanması, bazıları da bir ayda çekiliyor."

Öte yandan Algöz, dizideki aşırı küfür kullanımını eleştirenlere ise şu cevabı verdi:
"O da yanlış; çünkü Erşan Kuneri tövbekar bir porno yıldızı. Adam bırakmış onu, normal sinema filmi yapmak istiyor. Kaldı ki bu dijital bir kanal olduğu için, ulusal bir kanal değil, para verip tercih ediyorsun. Çoluk çocukla birlikte seyretmeyeceksin, çünkü orada +18 yazıyor."
 
  • Beğendim
Reactions: ömer karataş

Cervantes

Favori Üye
Katılım
5 Aralık 2020
Mesajlar
5,133
Reaksiyon puanı
7,843
Puanı
600
Konum
Kayseri
Basbaya Gibi'yi küçümsemeye kalktın ama gelen tepkilerden sonra lafı kıvırmaya çalışıyorsun şimdi. :A