Z Nation 2.Sezon Onayını Aldı!

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061

The Walking Dead dizisini taklit etmesi yüzünden eleştirmenlerce ve izleyicilerce yerden yere vurulan dizi, reytinglerde kanalın ortalamasına göre iyi iş çıkarınca 2.sezon onayını kaptı. Dizi zombilerden kurtulmaya çalışan bir grup insanın hayat mücadelesini anlatıyor.

Syfy kanalından açıklamaya göre Z Nation 2.Sezonu 11 Eylül'de başlayacak.

@destere @Çiğdem​

40 yılda bir dizi tutturdular sonunda.
bu yıl yarıdan fazla dizileri bitti.
Yoo o kanal için ortalama 1-1.5m izleyici yeter diye biliyorum.Ben being human izlerdim o da o rakamlarda alıyordu ve en güvendikleri diziydi. 3.sezonda sıkmıştı beni sanırım iptal oldu?

Yoo o kanal için ortalama 1-1.5m izleyici yeter diye biliyorum.Ben being human izlerdim o da o rakamlarda alıyordu ve en güvendikleri diziydi. 3.sezonda sıkmıştı beni sanırım iptal oldu?
yok ben destere ve Çiğdem için 40 yılda bir dizi tutturdular dedim.
bu yıl çoğu dizisi iptal olmuştu bunların.

çok güzel bir sezondu izlemeyenler çok şey kaçırdı bence twd nin 5.sezonundan daha çok zevk aldık biz @destere ile z-nationun 1.sezonundan
Çarpılırsın
birde zevk aldım diyor.

yok ben destere ve Çiğdem için 40 yılda bir dizi tutturdular dedim.
bu yıl çoğu dizisi iptal olmuştu bunların.

Çarpılırsın
birde zevk aldım diyor.
Hee ben aklım senin amcyi diğer kanallara kıyaslaman geldi[emoji28] [emoji28] haberin içeriğini de amc'ye bağlamişsin[emoji28] [emoji28]

iptal olmadı cnm 4.sezonda normal şekilde final yaptılar bende severek izledim yarım yamalamak yayından kalkmadı diğer diziler gibi
güzel bir final yaptılar

Ama orjinali devam ediyor sanırım ingiliz versiyonu?
galiba yanı neden final kararı alındığınıda net şekilde öğrenemedik
ona dahil bir bilgi alamadık malesef ama en azından sezon finali yapınca yarım yamalak iptal olmadı diğer diziler sezon finali yapıyor devamını merak ediyoruz ve bitiyor

kısada olsa being humanın finalini gördük en azından🙂🙂🙂

2 sezon hatrına desene nasıl bitti[emoji28] [emoji28] [emoji28] vampir adamı hiç sevmiyorum, hayalet kız da 3.sezon bozdu[emoji28] [emoji28]

2 sezon hatrına desene nasıl bitti[emoji28] [emoji28] [emoji28] vampir adamı hiç sevmiyorum, hayalet kız da 3.sezon bozdu[emoji28] [emoji28]
lucifer ölükten sonra bozmuştu bence hahahah şu adam her izlediğim dizide karşıma doğa üstü kötü karakterde çıkıyor yaa

ilk sezon bitmeden onayı almıştı zaten güzel dizi insan sıkılmadan izliyordu farklı bişeyler vardı dizide tamam çok iyi kadrosu yoktu ve bütçesi twd kadar yüksek değil ama senaristler iyi çalışıyor radyasyonlu zombiler o murphy karakteride fena olmuş bide tam başrol dediğin adamı bir bakıyosun öldürüyolar