Zümrüdüanka - Yayın Tarihli Tanıtım Fragmanı | Yeni Dizi - FOX

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,633
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
FOX'un Pastel Film imzalı merakla beklenen yeni dizisi 'Zümrüdüanka'nın ilk tanıtımı yayınlandı ve yayın tarihi belli oldu!

1578328075651.png

Yapımcılığını Pastel Film'in, yönetmenliğini Cemal Şan'ın üstlendiği, başrollerinde ise Alp Navruz, Ceren Yılmaz, Miray Akay, Ayten Uncuoğlu, Simge Selçuk, Selim Bayraktar, Sebahat Kumaş, Serhat Özcan, Yener Özer ve Hatice Aslan gibi isimler yer alıyor

'Zümrüdüanka' ilk bölümüyle 25 Ocak Cumartesi 20.00'de FOX'ta başlıyor!

Son düzenleme:
Cuma olur diye bekliyordum, Cumartesi olması şaşırttı. Zaten sadece 2 dizi var... İyi gider umarım. :)

Alp gayet güzel, iyi iş çıkacaktır. :)

Başrol kız Ceren Yılmaz'ı ben Alabora programında görmüştüm. Ne ara oyunculuğa başladı da başrole transfer oldu anlamadım asla...
Umarım töre dizisi değildir, FOX yüzümüzü kara çıkarma aşko :A

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Alp iyi ama kızı beğenmedim. Günü de iyi ama o gün Total’i çok güçlü olan Kuzey Yıldızı var. Etkileyebilecek mi göreceğiz.

Alp gözümde hala Cenk Çelen çok acele etti yakıştıramadım, kız da çok çirkin.

Aslında ya teaserde tarihi vermemeleri lazimdi ya da fragman olarak paylasmalari gerekirdi bence ben sahsen tarihde verilince fragmanimsi bir sey bekledim bu arada bence tutar pastelde iyice dogu dizilerine yoneldi bakalim gidisatlari nasil olacak

Başrol kız Ceren Yılmaz'ı ben Alabora programında görmüştüm. Ne ara oyunculuğa başladı da başrole transfer oldu anlamadım asla...
@Emre Ozansoy @vadikızı

Senaryoda Can Sinan'ımız da var O HAYAT BENİM 'im gibi çok başarılı olacak inş :bhr::bhr:

Hercai, Güvercin türevi bi dizi olacağı belli. Fragman buram buram ucuzluk kokuyor. Basroldeki kızın ağlaması snap filtresi gibi. Hele o monoloğun basitligine ve vurgulardaki hatalara diyecek söz bulamıyorum. Çok aceleye gelmiş bir tanıtım.

• Beğendim
Reactions: blacklion
Tanıtım benlik olmasa da ilgi çekebilecek bir iş, cumartesi boşluk olduğuna göre tutmaması için bir sebep yok şimdilik.

FOX'un Pastel Film imzalı merakla beklenen yeni dizisi 'Zümrüdüanka'nın ilk tanıtımı yayınlandı ve yayın tarihi belli oldu!

Ekli dosyayı görüntüle 74595

Yapımcılığını Pastel Film'in, yönetmenliğini Cemal Şan'ın üstlendiği, başrollerinde ise Alp Navruz, Ceren Yılmaz, Miray Akay, Ayten Uncuoğlu, Simge Selçuk, Selim Bayraktar, Sebahat Kumaş, Serhat Özcan, Yener Özer ve Hatice Aslan gibi isimler yer alıyor

'Zümrüdüanka' ilk bölümüyle 25 Ocak Cumartesi 20.00'de FOX'ta başlıyor!

Tanıtım benlik olmasa da ilgi çekebilecek bir iş, cumartesi boşluk olduğuna göre tutmaması için bir sebep yok şimdilik.
İnşallah güzel rating alacaktır
:bhr::bhr::bhr::bhr::bhr:

YENİ!

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
BAH'tan sonra cumartesi neye kalmış yazık günah. :(

İnşallah güzel rating alacaktır

Alp'in sert bakışını beğendim. :A

Hercai tarzı bişey galiba.
Alp çok yapmacık durmuş.

@alperuz

@Emre Ozansoy

Total 'i yıkmaya gelioooooooooooooooz :love1::love1::love1::love1:

Fena değil tanıtım

Alp iyi ama kızı beğenmedim. Günü de iyi ama o gün Total’i çok güçlü olan Kuzey Yıldızı var. Etkileyebilecek mi göreceğiz.

Aslında ya teaserde tarihi vermemeleri lazimdi ya da fragman olarak paylasmalari gerekirdi bence ben sahsen tarihde verilince fragmanimsi bir sey bekledim bu arada bence tutar pastelde iyice dogu dizilerine yoneldi bakalim gidisatlari nasil olacak

Hercai, Güvercin türevi bi dizi olacağı belli. Fragman buram buram ucuzluk kokuyor. Basroldeki kızın ağlaması snap filtresi gibi. Hele o monoloğun basitligine ve vurgulardaki hatalara diyecek söz bulamıyorum. Çok aceleye gelmiş bir tanıtım.

Fox son yıllarda belirli çizginin üstünde diziler yaparken Yasak Elma istisnası haricinde bu diziyle bugüne kadar çizmiş olduğu imajı yerle bir etti. Hercai, Sen Anlat Karadeniz, Sefirin Kızı'ndam sonra bir de bu cıktı. Ekranlarda artık görünce midem bulanıyor bu dizileri, tanıtımı izlerken bile öğürmek istedim. Tek diyebileceğim şey yazık... Geçen sene kadınlar günüde Bizim Hikaye'nin Filiz'ini, Kadın'ın Bahar'ını gösterip güçlü kadınların olduğu dizileri yayınlıyoruz diyen kanal, kadının bekareti üzerinden ahlaki değer atfedip aşağılayan bir dizi yapıyor. Ne denebilir?