'Zümrüdüanka' Bu Hafta Yok!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,633
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
FOX'un sevilen dizisi 'Zümrüdüanka'nın izleyicilerine kötü haber!

Zumruduanka-haber-resim-da786dc0-e43b-4621-a57e-cc7c80eecc58.jpg

Yapımını Pastel Film'in, yönetmenliğini Serhan Şahin'in üstlendiği, senaryosunu Can Sinan'ın kaleme aldığı dizinin başrollerinde Alp Navruz, Ceren Yılmaz, Hatice Aslan, Selim Bayraktar, Ayten Uncuoğlu, Serhat Özcan ve Sebahat Kumaş gibi isimlerin yer aldığı dizinin yeni bölümü bu hafta yayınlanmayacak.

Dizinin yerine ise 'Hababam Sınıfı Merhaba' ve 'Maskeli Beşler İntikam Peşinde' filmleri ekrana gelecek.

Bilindiği üzere dizinin çekimlerine 'coronavirüs'e karşı alınan tedbirler kapsamında ara verilmişti.

Zümrüdüanka yeni bölümleriyle her Cumartesi 20.00'de FOX'ta!

Ben küçükken dedem hep aynı masalı anlatırdı bana; Zümrüdüanka'nın masalı...

Zümrüdüanka'ya ulaşmak istersen eğer önce yedi vadinin en çetini olan aşk vadisinden geçmen gerekirmiş. Eğer sen boğulmadan o vadiden geçebilirsen, Zümrüdüanka bulutların arasından güneşe benzeyen yüzünü gösterirmiş sana. Ve o yedi renk veren gözleriyle sana baktığında bütün sesler kesilirmiş, gölgeler, karanlıklar kaybolurmuş. Birinin kalbinde kibir, haset ve garez varsa hemen anlarmış Zümrüdüanka. İşte o zaman kim varsa etrafında onları kabuslarla, karabasanlarla sararmış. Çünkü insanın kalbinde sadece aşk olmalı dermiş Zümrüdüanka...

Zümrüdüanka'ya ulaşmak istersen eğer önce yedi vadinin en çetini olan aşk vadisinden geçmen gerekirmiş. Eğer sen boğulmadan o vadiden geçebilirsen, Zümrüdüanka bulutların arasından güneşe benzeyen yüzünü gösterirmiş sana. Ve o yedi renk veren gözleriyle sana baktığında bütün sesler kesilirmiş, gölgeler, karanlıklar kaybolurmuş. Birinin kalbinde kibir, haset ve garez varsa hemen anlarmış Zümrüdüanka. İşte o zaman kim varsa etrafında onları kabuslarla, karabasanlarla sararmış. Çünkü insanın kalbinde sadece aşk olmalı dermiş Zümrüdüanka...
IMG_20200321_174558.jpg

Bunun üzerine @serhatt : Alp'i bu aralar fazla giyinik görüyorum, lütfen Alp mümkünse cıbıldak oynasın dizide. Kendisine kıyafet yakışmıyor :A

• Güldürdün
Reactions: serhatt and xBUGRAx