Konuya cevap cer

Ünlü sanatçı tatile çıkmayı planlarken annesinin rahatsızlanıp hastaneye kaldırılmasıyla soluğu memleketinde aldı

Son dönemlerde adından  sıkça söz ettiren sanatçılardan biri olan Yusuf Güney, tatile çıkmaya  hazırlanırken annesinin aniden rahatsızlanması üzerine şoke oldu.

Kenan TAŞKIN / TRABZON (AHT)

Güney, apar topar soluğu Trabzon'da hastanede yatan annesinin yanında aldı.

İki ay sonra çıkaracağı yeni albümünün çalışmalarına Ramazan dolayısıyla  ara veren Yusuf Güney, kardeşleri Tuğba ve Alim ile yeğeni Nisanur ile  birlikte tatil için otomobille Karadeniz turu yaparak memleketi  Gümüşhane'ye gelmeyi planlarken, annesi Seher Güney'in aniden  rahatsızlanmasıyla şok yaşadı. Annesinin Trabzon Numune Eğitim ve  Araştırma Hastanesi'ne kaldırılması üzerine hemen yakınlarıyla birlikte  uçakla İstanbul'dan Trabzon'a gelen Güney, annesinin safrakesesinden  ameliyat olduğunu söyledi.

Ünlü sanatçı, "Aslında İstanbul'dan araba ile yola çıkacaktık. Karadeniz  sahilini geze geze bir tatil yapmayı amaçlıyorduk. Ama annemin aniden  rahatsızlanması tatil planlarımızı alt üst etti. O nedenle uçakla  Trabzon'a gelmek zorunda kaldık. Annemin bir an önce iyileşip sağlığına  kavuşmasını bekliyorum" dedi.

"TRABZON'UN YERİ BİR BAŞKA"

Çocukluğunun geçtiği Trabzon'u elinden geldiğince sık ziyaret ettiğini  belirten Güney, "15 yaşına kadar bu şehirde yaşadım. Okula burada  başladım. Elimden geldiği kadar çocukluk arkadaşlarımla görüşmeye  çalışıyorum. Önceki gelişimde öğretmenlerimi ziyaret etmek istedim, ama  benim zamanımdaki öğretmenleri bulamadım. Trabzon'un benim hayatımda çok  önemli yeri vardır. Akçaabat köftesi, mıhlama, pide özlemi her zaman  aklımdadır" diye konuştu. Trabzon'da bir konser vermeyi de düşündüğünü  belirten Yusuf Güney, "Şu ana kadar Trabzonlu hayranlarımla bir araya  gelemedim. Ama en kısa zamanda bunu gerçekleştireceğimi sanıyorum. Bu  aralar yeni çıkaracağım albümün çalışmalarını yapıyorum. Ramazan  dolayısıyla buna biraz ara verdim. İnşallah iki ay sonra bu albüm  piyasaya çıkacak" dedi.

UFUKTA EVLİLİK YOK

Birlikte olduğu özel bir kız arkadaşının olmadığını, evliliği henüz  düşünmediğini ifade eden Güney, "Şu an sadece sanatımla gündeme gelmek  istiyorum. Benim öyle gece kaçamaklarım falan yoktur. Hayranlarım da  evliliğimi henüz kabul etmez. Bunu son çıktığım Hülya Avşar'ın sunduğu  televizyon programında daha iyi anladım. Programa katılan bayanların  biriyle dans etmem bile olay oldu. Çok sayıda hayranım bunu bile kabul  edemediğini sosyal paylaşım sitesinden attıkları maillerle gösterdiler.  Şimdi kalkıp evlendiğimizi düşünsene olay olur" dedi

Kaynak: Habertürk