- Reaksiyon puanı
- 41,082
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
ABD ve The Times gazetesinde yayımlanan ‘Dünya Müziğinde Yaşayan Efsane ve Tarihi Kadın Şarkıcılar’ listesindeki 81 ismin arasında ‘Efsane Anadolu Şarkıcısı’olarak gösterilen Bağcan, Rolling Stones dergisinin hazırladığı ‘100 yılın En İyi 100 Kadın Vokali’ arasında da yer almıştı.
Geçtiğimiz sene Barcelona'daki dünyaca ünlü Boom Pam müzik festivaline davet edilen Selda Bağcan'ın dünyanın çeşitli yerlerinde hayranları olduğu ve müzik ortamlarında sık sık dinlenildiği de en dikkat çeken durumlardan biri. İşte o görüntüler:
Boom Pam festivalinde Selda Bağcan etkisi:
Yaylalar ve Danimarkalıları bir araya getiren olay:
Barcelona'da Yuh yuh sesleri:
Fransızlar da Yaz Gazeteci Yaz:
Selda Bağcan'ın şarkısının İbranice coveri:
FIFA serisinin sahibi, dünyanın en önde gelen video oyun şirketi EA'nın 2009'da piyasaya sürdüğü Skate 2 oyununun soundtrackındaki o ses ve müzik:
Dünyaca ünlü oyuncu Elijah Wood, Selda Bağcan hayranı:
''SELDA BAĞCAN'I DİNLERKEN AKLIMI KAÇIRACAK GİBİ OLDUM''
Türk müziğine tutkusu ilk satın aldığı Türk plakları Selda Bağcan'ın 'İnce İnce' ve 'Yaylalar'ını "Dinlerken aklımı kaçıracak gibi oldum!" Kaynak
Geçtiğimiz sene Barcelona'daki dünyaca ünlü Boom Pam müzik festivaline davet edilen Selda Bağcan'ın dünyanın çeşitli yerlerinde hayranları olduğu ve müzik ortamlarında sık sık dinlenildiği de en dikkat çeken durumlardan biri. İşte o görüntüler:
Boom Pam festivalinde Selda Bağcan etkisi:
Yaylalar ve Danimarkalıları bir araya getiren olay:
Barcelona'da Yuh yuh sesleri:
Fransızlar da Yaz Gazeteci Yaz:
Selda Bağcan'ın şarkısının İbranice coveri:
FIFA serisinin sahibi, dünyanın en önde gelen video oyun şirketi EA'nın 2009'da piyasaya sürdüğü Skate 2 oyununun soundtrackındaki o ses ve müzik:
Dünyaca ünlü oyuncu Elijah Wood, Selda Bağcan hayranı:
''SELDA BAĞCAN'I DİNLERKEN AKLIMI KAÇIRACAK GİBİ OLDUM''
Türk müziğine tutkusu ilk satın aldığı Türk plakları Selda Bağcan'ın 'İnce İnce' ve 'Yaylalar'ını "Dinlerken aklımı kaçıracak gibi oldum!" Kaynak