'Yunus Emre' Dizisi Devam Kararı Aldı!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,627
Puanı
1,061
thumbnail_1432732747.jpg

TRT1 ekranlarında Ramazan ayında yayına başlayan ve beklenen ilgiyi gören dizi yeniden başlayacak!

Yapımcılığını Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı Tekden Film'in üstlendiği dizi Ramazan ayı boyunca hafta içi her gün ekrana geldi. Dizi toplam 22 bölüm olarak ayarlanmıştı. Fakat dizi reytinglerde istenileni alınca yeniden başlama kararı aldı.

''Aşkın Yolculuğu Yunus Emre'' yeni bölümleriyle Ekim ayı itibariyle TRT1'de!

TRT aynı şeyi geçen sezon Hayat Yokuşu için de yapmış, ama başarılı olamamıştı. Bu da kışın pek iyi gitmez bence.

EKİM civarı yayına girecek. Güzel bir yapımdı yalnız kış sezonunda tutturabilmesi için tempoyu arttirmalilar. Ramazan ayındaki tempo ile pek sürdüremezler.zaten ben iyi reytingler alsa bile en fazla hazirana kadar devam ettireceklerini dusunuyorum. 2 sezon düşünmüyorlardır. Az olsun öz olsun.

Sürpriz bir karar olmuş. Aslında dizinin tekrarları ve yeni bölümü başarılı gidiyordu ama ben devam kararı beklemiyordum. :D

Ben iş yapacağını düşünmüyorum, yanlış bir karar.

Devam kararı alınarak bir yanlış yapılmış bence, yazın aynı başarıyı gösteremeyebilir, devam edecekse de seneye yaz sezonunda aynı şekilde devam edebilirlerdi, bu şekilde biraz zor gibi.

Devam kararı su yönden yanlış değil o kadar saçma bir final olduki orda bitemez.hani reytingleri iyi olmayacaksa bile fanları hatrina devam ettirip güzel bir yerde bitirmeleri gerekiyordu. Hangi gün olacak ben onu merak ediyorum. Babacandır ve soncikistan sonra trtde boş gün kaldimi.futbol maçlarıda trtde. Umarım pt 2 ye atmazlar yine.su diziye pt1 de bir şans verin yahu.

bugunlerde aldığım en güzel haberlerden biriydi , bence yunus emre aşkın yolcuğunu bir dizi olarak değilde biyografi belgeseli gibi bakmak lazım biraz

Bence yine gelecek ramazanda devam etse daha iyi olurdu, ama devam edecekse günlük olmalı ve saati biraz önde olmalı diye düşünüyorum.

Sosyal medyada TRT'ye büyük istek vardı. Yeniden başlaması dizinin takipçileri için güzel haber. :)

Var ya tam önerdiğim gibi bir karar verilmiş. Twitterdan yunus emre ekibine umarım diziyi 120 dk yapıp civtmazsiniz. 60-70dk arası ideal diye twit atıp duruyordum. Tekden yapımın genel muduru açıkladı yunus emre haftalık dizi olup 60dk olacakmış. Bence en doğru karar.