Sonraki kişi hangi ünlünun dizisini diyecek yukarıdakiler gibi belirtmelisinTİMUÇIN ESEN GURBET KADINI...İNCİ TÜRKAY SİHİRLİANNEM
bişey anlamadımkı n belırteyım kımden hangidizidennSonraki kişi hangi ünlünun dizisini diyecek yukarıdakiler gibi belirtmelisin
Yukarıdakilerden bir şey anlamadın mı bir oyuncu söylüyorsun alttaki en beğendiği dizisini söylüyor ve kendide altına bir ünlü yazıyor onun altındaki de böyle devam ediyor üstteki yorumlardan anlayabilirsinbişey anlamadımkı n belırteyım kımden hangidizidenn
gurbet kadını timuçın esenYukarıdakilerden bir şey anlamadın mı bir oyuncu söylüyorsun alttaki en beğendiği dizisini söylüyor ve kendide altına bir ünlü yazıyor onun altındaki de böyle devam ediyor üstteki yorumlardan anlayabilirsin
Evet öyle ben de devam edeyim filmde olabilir bu arada.gurbet kadını timuçın esen
TAMER KARADAĞLI BÖYLE DİMİ
Leonardo DiCaprio böyle bir filmde oynamadı kiGreensburg
Janset Paçal
netten baktım oynuyor yazıyor.Leonardo DiCaprio böyle bir filmde oynamadı ki
Tanımıyorum.
Robert De Niro
YapımcısıymışLeonardo DiCaprio böyle bir filmde oynamadı ki
Tanımıyorum.
Robert De Niro
Ben tanımıyorum diye cevap vermiştim. Forumda da pek tanıyan yoktur heralde, 1-2 film ve eski dizilerde oynamış sadece.janset paçal'dan devam arkadaşlar
Aynen kardeşimFight Club
Margot Robbie
------
Ben tanımıyorum diye cevap vermiştim. Forumda da pek tanıyan yoktur heralde, 1-2 film ve eski dizilerde oynamış sadece.
Candan Erçetin'i sadece şarkılarının kliplerinde izledim, bilmiyorum.Aynen kardeşim
------
Panam
Candan Erçetin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?