Forvet Kerpeten Ali“Sol bekte Ömer, orta sahada Ezel.”
Henry Onyekuru?
Bizdeki Marco Aurelio'nun Kanada şubesi üst düzey profesyonellik,çok bir aile babası,tam bir görev adamı yaşı kaç olursa olsun kendini oyuna adanmışlığı 10 üzerinden 10Üsteki kişi futbolcu yazmadığı için ondan önceki söylüyorum çok hızlı ve iyi bir kanat forveti iş yapıyor ancak Avrupa ülkelerindeki üst liglerde mücadele edecek seviyede değil.
Atiba Hutchinson?
Neyini öveceğim bunun küçük takımların büyük topçusuTürkiye liglerinin gördüğü en ama en komple forvetlerden biri.
Mbaye Diagne. (övün.)
Küçük takımların büyük topçusu mu? 😱 Penaltı kazandırma ve gole çevirme garantisi var, üstelik şampiyonluğu altın tepside sunuyor takımına.Neyini öveceğim bunun küçük takımların büyük topçusu
Biraz Avrupa'ya gidelim Balotelli?
Gündüz saat satar,Neyini öveceğim bunun küçük takımların büyük topçusu
Biraz Avrupa'ya gidelim Balotelli?
Sürekli gole çevirme yetisi yok bunları yapınca şampiyonluk sunup büyük takım topçusu olmuyor.Küçük takımların büyük topçusu mu? 😱 Penaltı kazandırma ve gole çevirme garantisi var, üstelik şampiyonluğu altın tepside sunuyor takımına.
Penaltıyı gole çevirme yetisi var, sadece 1 tane kaçırmıştı.Sürekli gole çevirme yetisi yok bunları yapınca şampiyonluk sunup büyük takım topçusu olmuyor.
peki o zaman niye Gs postaladı?Penaltıyı gole çevirme yetisi var, sadece 1 tane kaçırmıştı.Takımı ipten alıp şampiyon yapıyor, bundan daha belirgin "büyük topçu" özelliği mi var?
Bilmiyorum. Cahil oldukları içindir.peki o zaman niye Gs postaladı?
ya da GS büyük takım değildir.Bilmiyorum. Cahil oldukları içindir.
Tüm GS taraftarlarını buraya yığıp başını belaya sokardım ama gerek yok.ya da GS büyük takım değildir.
bence deTüm GS taraftarlarını buraya yığıp başını belaya sokardım ama gerek yok.Bu gece tatsızlık yaşanmadan bitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?