Youtube'den Hangi Eski Dizileri İzliyorsunuz?

Her dönem izlediğim ya da izlemediğim en azından bir dizi takip ediyorum. Şu sıralar Sıdıka izliyorum. Ilk versiyonu. 20 25 dakikalık bölümler uyumadan önce çok iyi geliyor. Onun dışında sanırım üçüncü kez Yeditepe İstanbul a başladım. Izlemekten hiç bıkmayacağım bi dizi özellikle kış aylarında çok iyi gidiyor.

Reactions: mrt-06
Yasak Elma’yla ilgili YouTube’da bir sahneye bakarken altta Belalı Baldız’a denk geldim.
1.bölümü bitirdim az önce.
Eski dizilerimiz gerçekten çok iyiymiş. Kenan Işık’ı görünce üzüldüm.

Reactions: 12.Adam and mrt-06
Hiçbi diziyi baştan aşaği oturup izlemedim ama Avrupa Yakasını yazın partlara ayırarak özel yayınlarını izliyordum kahvalti yaparken filan. Güzel gidiyordu. Tavsiye ederim

Kuzey güneye başlamıştım 5.bolumde kaldım
Sonra işler güçlere geçtim 14.bolumdeyim onda da

Küçük Sırlar. Bir ara Merhamet ile Kayıp Şehir'e de başlamak istiyorum daha önce izlememiştim yükledikleri kısa videolardan ilgimi çektiler.

Açıkçası benim eski dizileri internetten izleme huyum ve alışkanlığım yok, ben eski diziler Tv'de yayınlanınca izlemeyi seviyorum ama bazen sonunu merak edip Youtube'den sadece o kısımlara bakmışlığiım var. Onun haricinde ilkkez geçen hafta Leyla ile Mecnun izlemek için 3 bölüm baktım Youtube'den ama kaldı öyle.Güncel dizileri Youtube'den izlemeyi seviyorum ama😊

Bir haftadır İkinci Bahar'ı izliyorum son iki bölümüm kaldı.
Keşke daha önce izleseymişim dedirtti. Şener Şen ve Türkan Şoray gibi iki yaşayan efsaneyi karşı karşıya izlemek, şu anda yıldız olan pek çok oyuncunun ilk zamanlarını izlemek ve 2000'lerin İstanbul'unu görmek güzel bir deneyim.

Reactions: 12.Adam
Aramızda Kalsın a bakıyor musun?

Tek izlediğim eski dizi sayın bakanım dizisidir. Tavsiye ederim. Siyasi komedi dizisi.

Son düzenleme:
Yaprak Dökümü izliyorum TV'deki yayınla paralel gidiyorum.

Reactions: Carpe Diem
Aşkı Memnu - Bihter mutfaktakileri haşat ediyor
Sihirli Annem - dilek yıldızları
Yasak Elma - Ender 200.000 TL-lik yüzüğü bozuyor
Adını Feriha Koydum - Cansu üniversiteyi kazanıyor