Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İçerik olarak internetteki en faydalı sitelerden biri olsa da teknik özellik açısından aşırı derecede tırttır. Özellik olarak hiçbir şey sunmaz. Mesela bir şarkıyı beğenmeyip dislike yaptınız ama hiç önemi yok ısrarla sizin karşınıza çıkarmaya devam eder hatta otomatik olarak çalar. Bir Türkçe pop şarkı dinlemeye başladınız diyelim mutlaka 5-10 şarkı sonra Sinan Akçıl'ın bir şarkısına maruz kalmak zorundasınız.
Diğer yandan abone olduğunuz kanallar var diyelim düzgün bir izleme listesi oluşturamazsınız. Daha önce izlediğiniz şeyleri ayırt edemezsiniz. Mesela bir maç özeti izlediniz bir kere izlediniz diye tekrar izlemek isteyeceğinizi düşünür. Kardeşim bir maçın özetini niye iki kere izleyeyim bunu neden karşıma çıkarıyorsun?
Bu kadar popüler, başarılı olup nasıl böyle basit özellikler bile eklenemiyor gerçekten anlayamıyorum.
Eskiden tek sevmediğim yönü yan tarafdaki liste yüzünden çok fazla zaman harcamamdı. 10 sene öncesi için bence iyi bir fikirmiş ama. Basit, kullanışlı ve verimlilik prensiplerini kullanmakta ısrarla devam ediyorlar. Her gün mutlaka günümün bir kısmını harcıyorum. Benim gibi milyonlarca insan olduğunu da biliyorum. Yıllarca da böyle rakipsiz devam edecektir.
Dislike'ı kaldırması rezalet ötesi bir karardır. Like sayısını tamamen anlamsız hale getirmiştir. Zaten teknik açıdan çok yetersizdi iyi işleyen özelliklerinden birini de baltalamış oldular bu şekilde...
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.