Ben Vista azınlığındayım.XP diyorum başka söze gerek yok
Performans olarak en kötülerinden ama grafik ve animasyon olarak kabul et ki en iyisi Vista.en kötüsü
Grafik olarak win10 çoooooook daha iyiPerformans olarak en kötülerinden ama grafik ve animasyon olarak kabul et ki en iyisi Vista.
Nesi iyi allah aşkına 😱Grafik olarak win10 çoooooook daha iyiperformans olarak daha windowsun kendine ait browserı bile kötü çalişiyorHele ayarlari acmaya kalksan yada marketine girsen2 saat ekranda loading şeysi
Ben bu düz tasarimi seviyorum arkası biraz şeffaf filanNesi iyi allah aşkına 😱
Edge'yi ben 2.taraycı olarak kullanıyorum oldukça iyi abicim hatta performans testlerinde en az ram yiyen tarayıcı EDGE olduMarket dediğin gibi rezalet windows phone kullanırken az çekmedim cefasını.
Patladın mı?Ahsen ve Denizcan'ın videosu da gelsin artık.
Gelir o da yakın zamandaAhsen ve Denizcan'ın videosu da gelsin artık.
YouTube'da izlediğim en iyi video olabilir.
Gece YouTube'da karşıma çıktı Sherlock beyciğim ve bir de ne göreyim Barış Falay 5 yıl Diyarbakır'da yaşamış.Bu programın şimdiye kadar ağırlamış olduğu en iyi konuk olabilir...
Ahahahaha Diyarbakır'la alakalı tütün sarma anısına falan kahkaha attım Özgür beyciğim.Gece YouTube'da karşıma çıktı Sherlock beyciğim ve bir de ne göreyim Barış Falay 5 yıl Diyarbakır'da yaşamış.@Maskeli Fedai
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?