YouTube Geçici Bir Süreliğine Çöktü!

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
122,395
Puanı
1,060

Google'da oluşan bir problemden dolayı bir çok hizmet uygulamasında problem yaşandı. Bunların başında YouTube gelmekte. Hem Türkiye hem de bir çok ülkede şuan YouTube bir süreliğine kullanılmadı.

Edinilen bilgiye göre Gmail, Google Drive ve Google Classroom gibi uygulamalarda da bu sorundan nasibini aldı.

1 saatlik erişim probleminden sonra sorun çözüme ulaştı.
Kaynak:. Aftonbladet

Son düzenleme:
Aşk-ı Memnu finalini izliyordum, ses telif yüzünden gittiği için diğer videolardan izleyeyim dedim sahneyi bu ŞOK ile karşılaştım!!!!!!!!! @Özgür

Reactions: 12.Adam and Özgür
Aşk-ı Memnu finalini izliyordum, ses telif yüzünden gittiği için diğer videolardan izleyeyim dedim sahneyi bu ŞOK ile karşılaştım!!!!!!!!! @Özgür
Bende bir klip konusu açayım dedim yarıda kaldı

Sonra bizim medyaya baktım haberi gördüm ve tr de de varmı kontrol edip açtım

Reactions: serhatt
Ne ara finale geldin sen daha Cumartesi konuştuğumuzda 73'teydin.

Ben de şarkı açamıyordum, öyle öğrendim çöktüğünü.

Reactions: serhatt
Size bir şey diyeyim mi google bilgilerimiz uçmuş olabilir. YT hesabı olanların gitmiş hesapsız olanlar çalışıyor.

Bilmeyenlerde benden öğrendi

Bu arada Google Classroom sizde kullanılıyor mu? Bizde okullar kullanır ve öğrenciler artı velilerin iletişim kaynağı @Tolstoyevski

Öğrenciler ordan ders yollama vs yapmakta

YT çökmedi. Bir şey izlemek istiyorsanız gizli sekmeden açın. YT'u bir hesaba bağlı olanlar çöktü sadece.

Baya yavaş Google Play'de çökmüştü bende diyodum bizim int kisitlandi kesin

İlk defa duydum Classroom'u.
Demek sadece bizim buralarda kullanılan bir program
sizin şimdiki online sistemde kullandığınız programın bir benzeri olsa gerek ama bu yıllarca yaygın bir şey. Oradan tüm bilgiler, hatta öğrenci hangi derse kaç dakika geç kalıyor hepsine ulaşmak mümkün

Bende ilk görünce şok olmuştum da televizyondan açılıyordu.

Problem çözüldü

Size bir şey diyeyim mi google bilgilerimiz uçmuş olabilir. YT hesabı olanların gitmiş hesapsız olanlar çalışıyor.

Gmail uçmuş desek daha doğru olur sanırım. Gizli sekmeden açılıyor YouTube.

Baya yavaş Google Play'de çökmüştü bende diyodum bizim int kisitlandi kesin

NE DEMEK ÇÖKTÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ 😵😵😵😵

YouTube nin bundan haberi varmı peki 😅😅😅😅