"Youth" Filminin Resmi Fragmanı Yayınlandı!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,382
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
"Youth" Filminin Resmi Fragmanı Yayınlandı!

İki yıl önce "The Great Beauty" ile yabancı dilde en iyi film Oscarını kazanan İtalyan yönetmen Paolo Sorrentino bu kez Hollywood yıldızlarıyla ve İngilizce bir filmle iddialı şekilde geliyor...

İlk gösterimi Cannes Film Festivalinde yapılan Youth oradan aldığı olumlu tepkilerle birlikte Oscar yarışında da iddialı filmler arasına girdi. Özellikle filmde yer alan usta oyuncular Michael Caine, Harvey Keitel ve Jane Fonda'nın performansları Oscar adayı olabilecek performanslar arasında gösterilmeye başlandı.

Biri emekli besteci, diğeri yönetmen iki arkadaşın çıktığı bir tatil üzerinde geçen filmde iki arkadaştan biri son önemli filminin planlamasını yaparken diğeri ise bir kişi tarafından yeniden beste yapmaya teşvik edilecektir.

Rachel Weisz ve Paul Dano'nun da usta oyunculara eşlik ettiği filmin resmi, uluslararası fragmanı yayınlandı. Youth, Amerika'da Aralık ayında vizyonda olacak. Türkiye'de ise Youth'un gösterimi "Filmekimi" kapsamında yapılacak...

İşte Youth filminin fragmanı:

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Filmin senaryosu Blame It on Rio filminne çok benziyor. O filmde de Michael Caine ve Demi Moore başrolleri paylaşıyor.

Paolo Sorrentino yaşlılığa fena taktı herhalde. Bu da The Great Beauty'ye benziyor. İki entel yaşlı adamın hikayesi. Konular falan epey yakın gibi, The Great Beauty'yi hiç sevmemiştim ama bundan biraz daha umutluyum. Michael Caine var çünkü.

Filmin senaryosu Blame It on Rio filminne çok benziyor. O filmde de Michael Caine ve Demi Moore başrolleri paylaşıyor.
İlginçmiş benzerlik var cidden ama türler falan çok farklı tabii.

Blame It on Rio filminde iki arkadaş kızlarıyla Rio tatiline çıkıyor, bir haylide +18 sahneler mevcut. Ben birkaç defa izlemişimdir çok eğlenceli bir film.

Bu filmde iki arkadaşın çıktığı tatili konu alıyor o yüzden benzettim. Tabii dediğin gibi türleri farklı.