Yolanthe Cabau'nun Açıklamaları Şaşırttı

xdragxx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
30,185
Puanı
1,060
Galatasaray taraftarınca yenge lakabı takılan 28 yaşındaki oyuncu Yolanthe Cabau'nun açıklamaları okuyanları şaşırttı.

Sneijder ile tanışmadan önce de sevgilileri olduğunu söyleyen Cabau bu ilişkilerde masum öpüşmelerin ötesine geçilmediğini söyledi. Yolanthe Cabau özel hayatıyla ilgili de şok cümleler kullandı. Yolanthe Cabau Sneijder ile tanışmadan önce lezbiyen bir ilişki yaşadığını itiraf etti. Ayrıca güzel oyuncu ileride Sneijder isterse 3'lü ilişkiye hayır demeyeceğini de dile getirdi.

Yolanthe Cabau'nun bu açıklamalarına Galatasaray taraftarının ne diyeceği merak konusu.

Güzel oyuncunun internette cesur pozları ve kısa çekim filmleri de bulunuyor.

Yolanthe Türkiye'ye gelmeden önce Hollanda'da oynadığı "Turkse Chick" adlı kısa filmle gündeme gelmişti.

Yenge dediğin Daiane De Souza gibi olur.

Son düzenleme:
bu aciklamada terbiyesizlik yatak olasinda olan orda kalir boyle gereksiz reklamlara gerek yok

xdragxx post: 1388455' Alıntı:
Yenge dediğin Daiane De Souza gibi olur.

Güzel Galatasaray taraftarı bu kadına yenge deyip dalga konusu olmayın.

aynen

Daha önce Hollanda'lı Jan Smit ile de sevgililerdi

Kadın Avrupa`lı yapacak birşey yok

1.'si Yenge dememizin sebebi Sneijder'in karısı olması.Teknik olarak yenge dememiz gerekiyor anlayacağınız.

2.'si Kimsenin cinsel tercihleri,yatak odası bizi ilgilendirmez.Açıklamasınada gerek yokmuş ama burada insanıda eleştiren yorumlara gerek yok.

3.'sü İsteyen istediğini der arkadaşım sizi niye bu kadar alakadar ediyor?

- - - Ekleme - - -

+1.aynen BUrak.çok güzel yazmışsın

Moderatörün son düzenlenenleri:
Avrupa'da yaşamış ve yetişmiş birinin bunları demesine şaşırmamak gerek. Normal bence.

Şaşırdım açıkçası.Ama Avrupa'da yaşamış birisi normaldir.

Ne alakası var yahu Avrupa'da yaşamış da normalmış. Lezbiyenlik ve üçlü ilişki ne zaman normal birşey oldu?

Ne yaparsa yapsın beni ilgilemez ama bunu açıklaması bana çok garip geldi.

Kötü yakışmamış böyle şeyleri açıklamasıda garip:5:

Ne alakası var yahu Avrupa'da yaşamış da normalmış. Lezbiyenlik ve üçlü ilişki ne zaman normal birşey oldu?

Ne yaparsa yapsın beni ilgilemez ama bunu açıklaması bana çok garip geldi.

Sen direk Galatasaraylılara saldırmışsın.
Yok neden yenge diyormuşuz falan.
Benim sinirlendirdiğin nokta o yoksa ne yazarsan yaz Yolanthe benim akrabam değil.

BuraK post: 1388827' Alıntı:

Sen direk Galatasaraylılara saldırmışsın.
Yok neden yenge diyormuşuz falan.
Benim sinirlendirdiğin nokta o yoksa ne yazarsan yaz Yolanthe benim akrabam değil.
Yok ya ne saldırması.
Benimki sadece bir laf yani dememelisiniz diyorum.