Yok Böyle Dans Yarışmacı Listesi ve Jüri Listesi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
93,058
Reaksiyon puanı
49,715
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Web Sitesi
izleryazar.com
Güneri Cıvaoğlu Bilgi Üniversitesi’nde İletişim dersleri veren Güneri Cıvaoğlu, aynı zamanda İstanbul Barosunda kayıtlı avukattır. Medeni hali evlidir.
Nilgün Belgün Sanat hayatının dışında, iki kitap yazan ve sosyal etkinliklerde de bulunan Belgün, Türkiye Menopoz ve Osteoporoz Derneği`nde Türkiye genelinde “Kadını Bilinçlendirme” kampanyasında çalışmalar yaptı, Parkinson hastalığıyla ilgili 2 yıl süren sağlık çalışmalarında yer aldı. Önce Star TV, sonra TV 8′de program yaptı. Evli ve iki çocuk annesi.
Azra Akın (d. 8 Aralık 1981, Almelo, Hollanda), 2002 Türkiye güzeli seçilmiş ve ardından da Miss World Dünya Güzellik Yarışması’nda Dünya güzeli seçilmiş manken – model ve oyuncu.
Burcu Esmersoy 2006 yılının Nisan ayında NTV’de “Spor Servisi” programının sunuculuğunu yapmış olup NTV Spor kanalında da programlar yapmaktadır. Ayrıca Evo Otomobil dergisinde ve NYC dergisinde yazıları yayınlanmakta olan Burcu Esmersoy çok iyi derecede İngilizce ve İtalyanca biliyor.
burcu-esmrsoyy_640.jpg
yok böyle dans burcu esmersoy

Bedük 2008 yılında çıkardığı Dance Revolution (Türkçe: Dans devrimi) albümüne ilk klibi “Automatik” adlı şarkıya çekti.Bu klip sayesinde geniş bir kitle tarafından tanınmış oldu. Aynı yıl yapmış olduğu reklam müziği “Gel Aşka” bir hayli popüler olmuş, bu şarkıya daha sonra zenne göbek dansı figürlerini içeren bir klip çekilmiştir. Dance Revolution albümünün ikinci klibi ise konser kaydı görüntülerinden oluşturularak çekilen “Too Shy” (Türkçe: Çok utangaç) şarkısı olmuştur.
2009 yılında “Gel Aşka” şarkısı ve şarkının 3 mix’inin yer aldığı Gel Aşka – Remixes maxi single’ı yayınlanmıştır.
Burcu Güneş Yeni neslin pop müzik divası olarak kabul edilen Burcu Güneş, 12 ağustos 1975 tarihinde İzmir Alsancak’ta dünyaya geldi. Annesi “Bige Özkan”, babası ise Türkiye’nin en iyi gitaristçilerinden “Ali Güneş”tir..Çocukluğu İzmir Şirinyer’de geçti. Annesi ve babası boşanınca yedi yaşından itibaren babasının yanında kalan güneş, 18 yaşına gelince annesiyle birlikte kalmaya karar verdi. TAÇSAV tarafından Türk gençlerine örnek yaşam tarzı nedeni ile 2001 yılı “İdeal Türk Genç Kızı” seçilmiştir.
burcugunes_aysahit.jpg
yok böyle dans burcu güneş

Derya Büyükuncu (d. 2 Temmuz 1976) sırt üstü ve kelebek kategorilerinde yüzmekte olan Türk yüzücüdür. 1992′den itibaren beş yaz olimpiyatında yarışmıştır. 2000 FINA Dünya Kısa Kulvar Şampiyonası’nın 100m sırt üstü kategorisinde ABD’li Neil Walker ve Küba’lı Rodolfo Falcon’un ardından bronz madalyanın sahibi olmuştur.
Lizbon, Portekiz’de düzenlenen 1999 Avrupa Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası finalinde 52.88′lik dereceyle yüzmüştür. Dünya Yüzme Kupası’nda altın madalya, Avrupa Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası’nda gümüş madalya elde etti. İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu’nda yapılan 2009 Avrupa Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası’nda, 200 metre sırtüstünde 1.51.08 ile Türkiye rekoru kırarak finale çıkan Büyükuncu, finalde 1.51.54′lük derecesiyle Avrupa 5.si oldu.
Üst üste 5 kez yaz olimpiyatlarına katılmıştır. 1992-2008 sürecindeki hiç bir olimpiyatı kaçırmamıştır. Galatasaray Spor Kulübü bünyesindedir.
Defne Joy Foster Annesi Türk, babası Amerikan olan Defne Joy Foster sempatik tavırlarıyla kendini sevdirmeyi başarmış bir kişiliktir. Ortaokulu İzmir Alsancak Ortaokulunda okumuştur.İlk olarak Kral Tv DJ’yi olarak karşımıza çıktı. Daha sonra çeşitli kanallarda müzik programı sunuculuğu yaptı. 2008′de İlker Yasin Solmaz ile evlenmiştir. Can Kılıç adını verdiği oğlu 13 Haziran 2009 tarihinde dünyaya gelmiştir.
Pascal Nouma Beşiktaştan tanıdığımız yıldız futbolcu.
Ragga Oktay Dizi ve reklamlarla oyunculuğunu da kanıtlamış olan başarılı şarkıcı.
Metin Arolat Şarkıcılığıyla olduğu kadar klip yönetmenliğiyle de başarısını kanıtlayan ünlü sanatçımız.


Eda Taşpınar ve Bora Kozanoğlu diğer yarışmacılar.



Yarışmanın jüri üyeleri:
Leila Akçelik, tanınmış İngiliz dans hocası Darren Bennett, Tan Sağtürk ve Sait Sökmen