Yiğitt | Abidik Gubidik | 2.Bölüm

EnveR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,767
Puanı
611
Web Sitesi
beniboylesev.wordpress.com
abidikgubidik.jpg

Eski Bölümleri Okumak İçin: 1.Bölüm

EnveR: Abidik Gubidik'in ikinci bölümüne hoşgeldiniz :)

EnveR: İkinci bölüm konuğumuz Tatlı Küçük Yalancılar dizisine olan sevgisiyle dikkatler çeken @Yiğitt .Alkışlarla Yiğiti stüdyomuza davet ediyoruz.

EnveR: Öncelikle merhaba.Abidik Gubidik'e hoşgeldin. :)

Yiğitt: Merhaba. Programın ikinci bölümüne beni konuk ettiğin için teşekkür ediyorum. :bhr:
EnveR: Ne demek. :) Biraz bize kendinden bahset. :)

Yiğitt: Adım nickimden anlaşıldığı gibi Yiğit. 1990 Ankara doğumluyum. Tek yaşıyorum ama tabi ailemle bağlantımı kesmedim. Zorunlu yani. Ankara'da oturuyorum hala. Evde oturup, dinlenmek en büyük hobimdir. :D

EnveR: Hazırsan sorulara geçelim? :)

Yiğitt: Tabi alayım soruları. :D

EnveR: Favoriforumum ne zaman üye oldun ve ilk arkadaş olduğun kim oldu? :)

Yiğitt: 10 Aralık 2013'de üye olmuştum. :D Birgün bir konuda Bully beni Survivor konusuna çağırdı, sonra giriş o giriş hala buradayım. Yani ilk arkadaşım Bully - Kaan

EnveR: İlk başlarda favori üye olmuyordun diye forumdan hiç nifret ettin mi? :X

Yiğitt: Haziran ayının ilk başlarında geldim ve 5 Eylül'de favori üye oldum. Konu açmak istiyordum, baya istedim o nedenle. Uzun uğraşlar sonunda olmuştum. Nefret etmedim ama bozuldum. Hatta baya bir bozuldum. :F

EnveR: Yalnız olmak mı istersin yoksa etrafında insanlar olmasını mı?
Yiğitt: Çoğu zaman yalnız olmak. Yalnız olmayı daha çok seviyorum, kafa dinlemek daha iyi benim açımdan. :D

EnveR: İlk görüşte aşka inanır mısın? Neden inanırsın veya neden inanmazsın?

Yiğitt: Eskiden inanırdım ama artık inanmıyorum. Sevdiğin kişiyle vakit geçirince, onu tanıyınca aşık olunur bence.
EnveR: Sence ilişkideki en önemli şey nedir?

Yiğitt: İlişkideki en önemli şey kesinlikle güvendir. Karşındaki kişiye güvenin bir kırılırsa artık eskisi gibi olamazsın. Ya yine galan söylüyorsa diye hep akılda soru kalır. Onun için güven olmazsa ilişki sürmez.

EnveR: "Tanışma" bölümünün soruları bitti.Şimdiyse "Abidik Gubidik" bölümüne geçelim :)

Yiğitt: Bu bölümde bir-birinden saçma sorular olacak.Ve o sorulara cevap vermen zorunludur. :)

EnveR: Sonsuza kadar yaşayabilseydin bunu ister miydin?

Yiğitt: Tabiki isterdim. :D Sonsuza kadar yaşayacağım zaten der ve gerçekleştirmek istediğim tüm çılgınlıkları gerçekleştirirdim.

EnveR: Televizyon dizilerinden birinde rol verilseydi, bu rol ne olurdu?

Yiğitt: Dizilerdeki serseri, playboy, çapkın tipleri oynamak isterdim. Dizilerde en dikkat çeken tiptir bana göre. :bhr:
EnveR: Seni gülümseten herhangi 3 şey nelerdir?

Yiğitt: Bu soruyu acsana biraz :D
EnveR: Aşık olmaktan korkar mısın?

Yiğitt: Tabi insan korkuyor ister istemez. Hayatını ona bağlıyorsun ve ondan başka hiçbir şeyi görmüyorsun. Buna herkes hazır olamaz zaten. Sırf aşık olduğu birisi için canına kıyanlar var, düşünün artık. :D

EnveR: Her zaman geç kaldığın şey nedir?

Yiğitt: Her zaman değil ama çoğunlukla otobüse geç kalıyorum, otobüse geç kalınca metroyada geç kalıyorum. Bunu 5 günün 4'ünde yaşıyorum. :F

EnveR: "Abidik Gubidik sorular" bölümü bitti.Şimdiyse "Enler" bölümüne geçelim. :)

EnveR: Bu bölümünde ismindende anladığımız kadarıyla "en sevdiğin üye" falan olacak.Bir kaç üye diyebilirsin.Bir üye seçmek zorunda değilsin. :)

En sevdiğin üye: Bully, mrt-06, ozgur2113, Ahmad, sokak sanati, Sen ve diğerleri (Kendilerini Biliyorlardır)
En sevmediğin üye: -
En İşini güzel yapan üye: Bully, mrt-06, ozgur2113, berkann
En İşini kötü yapan üye: -
En gıcık olduğun üye: GunesinOglu, mrt-06 ve xemrexxx gıcıklardır. :A
En uğraştıcı üye: vadikızı, Bully, pompy
En komik üye: denizz19, EFE UYSAL, Çiğdem ve sokak sanati güldürür beni :D
En ciddi üye: HachiKo ve Tolstoyevski
En konuları beğendiğin üye: EFE UYSAL, Aserat ve sürgünüm
En samimi üye: Çoğu kişi var, tek tek isim vermeyeyim. :A

EnveR: "Enler" bölümümüzde bitti.
Şimdi yeni bölümümüz olan "Ne Kadar Seviyorsun?" bölümü var.En sevdiğin üyeden beş soru sorcam ve bunları bakalım ne kadar biliyorsun.Sonunda faizle kaç faiz sevdiğini söyleyeceğim. :X

EnveR: En sevdiği yemek nedir?

Yiğitt: Hamburger heralde, Kaan'ım herşeyi sever. :F

Bully'nin cevapı: Tavuklu Pilav

EnveR: 1 de 0 :X

EnveR: Favoriforumda son açtığı konu nedir?

Yiğitt: Mr.At'ın Veda konusuydu.

Bully'nin cevapı: Son açtığım konuyu profilime girerek bulabilir bu çok kolay bir soru olmuş gibi. :D Ama söylim yine de: Mr.At'ın Vedası

EnveR: 2 de 1 :X

EnveR: Yaşı kaçdır?

Yiğitt: 21'di sanırsam. :D

Bully'nin cevapı: 21

EnveR: 3 de 2 :X

EnveR: En sevdiği dizi hangisidir?

Yiğitt: Bu sıralarda Güneşin Kızları :bhr:

Bully'nin cevapı: Poyraz Karayel ya da Güneşin Kızları iki dizi söylesek olmuyor mu ya :D

EnveR: Hadi bunuda doğru sayalım. :X 4 de 3 :X İyi gidiyorsun. :A

EnveR: Yapmaktan hoşlandığı şey nedir?

Yiğitt: Spor yapmayı sever. :A

Bully'nin cevapı: Fitness

EnveR: Sonuç olarak 5 de 4 yaptın.Buda o demek oluyor ki sen Kaanı 80% seviyorsun :X

EnveR: "Ne Kadar Seviyorsun?" bölümü bitti.Şimdiyse “Sürpriz soru” bölüme geçelim.
Sürpriz soru bölümünde bir soru ve 4 tane şık vereceğim.Bu soruya doğru cevap vermezsen profil resmini bir günlük ben dediğim resmi yapacaksın.Devam ediyormusun?

Yiğitt: Tabiki. :D Bileceğim diye düşünüyorum. :A

Ekrana soru gelir:
Futbuda bu sezon hangi lig oynanacak?

A) İspanya
B) Türkiye
C) Almanya
D) İngiltere

EnveR: Başka bir yere bakmak yasak. :X Zaten oyun baksan anlarım hem :X

1 dakika zamanın var :X

EnveR: Zaman bitti hadi :X

Yiğitt: B dedim salladım. :F

Yiğitt: Ay ne biliyim zaman var, görmedim bile mesajı. :F

EnveR: Doğru cevappp :X

Yiğitt: Cidden doğru mu la? :F

EnveR: Biraz merak et :X

EnveR: Doğru cevap D şıkkı :A

Yiğitt: Tüh. :F

Doğru cevap deyince sevindim bende. :Z

EnveR: Profil resmin değişecek :X

Yiğitt: Ay ne olacak? :(

EnveR: Adminimizin profil resmine bakarsan anlarsın :A

Yiğitt: Neyse 1 günlükmüş. :Z :A

EnveR: Admin bir hafta sakladı :A

Yiğitt: Ben 1-2 gün tutarım. :Z :A

EnveR: Tamam :X

EnveR: Teşekkür ederim programda konuk olduğun sorularımızı sıkılmadan yanıtladığın için :X

Son olarak söylemek istediğin birşey var mı? :)

Yiğitt: Beni programına konuk ettiğin için çok teşekkür ediyorum. :bhr:

Yiğit'ciğimizin yeni profil resmi:

1Jg1VF2KTqy1LsPxd4XkMAcnitoq1GLiIsR5pwmx5epCd6Ftp5tKLTYQOAZ4AQHAXEpZhY7fjMP9qrxiZxsUxg==

Bu resim bir gün soruya yanlış cevap veren konuğun profilinde kalmalıdır. :)

Konuk Köşesi:

1.Bölüm / Konuk: OzaN
Katılmak keyifliydi, programın yolu açık olsun. :)
01.08.2015
2.Bölüm / Konuk: Yiğitt
Ay ne diyeyim bilemedim. :F

08.08.2015

EnveR: Evet sayın seyirciler.İkinci bölümümüzünde sonuna geldik. :)

Okuyanlara sesleniyorum: Lütfen okuduktan sonra cevap yazmağı ihmal etmeyin. :X

Bölümümüze #AbidikGubidikYiğitt etiketiyle destekleye bilirsiniz. :X

Yeni bölümde görüşürüz.Kendinize iyi bakın. :)

Ayy o ''Ne Kadar Seviyorsun'' bölümü süpermiş. :bhr: @Bully Kaancığım bak nasıl da bilmişim her şeyini. :bhr: :Z Sen hayatında Tavuklu Pilav mı gördün sanki, ne sevmesi. :T:

@mrt-06 @Çiğdem ve @GunesinOglu nu çok güzel yerlere eklemişim. :bhr: :A

En sevdiğim üye kısmına 4-5 isim yazabildim, yoksa diğer isimler ben biliyorlardır. :bhr:

Profili değiştirelim bare birkaç günlük. :A

eline sağlık @EnveR yine eğlenclei bir bölümdü 😉😉😉

@Yiğitt en uğraştırıcı üyeler sıralamana baya güldüm nerden geldi aklına hahahha :F:F:F

Süper olmuş ellerine sağlık. Bende hemen konuk olayım ya şimdi olmaz mı, sorular sor yani şimdiden? :D

Ayy o ''Ne Kadar Seviyorsun'' bölümü süpermiş. :bhr: @Bully Kaancığım bak nasıl da bilmişim her şeyini. :bhr: :Z Sen hayatında Tavuklu Pilav mı gördün sanki, ne sevmesi. :T:

@mrt-06 @Çiğdem ve @GunesinOglu nu çok güzel yerlere eklemişim. :bhr: :A

En sevdiğim üye kısmına 4-5 isim yazabildim, yoksa diğer isimler ben biliyorlardır. :bhr:

Profili değiştirelim bare birkaç günlük. :A
Biraz güzel bölüm oldu evet :X #AbidikGubidikYiğitt

:F:F:F en uğraştıcı benmiyim aboo
çok güzel olmuş güzel cevaplar olmuş benim efendi kardeşim @Yiğitt
Valla biraz öylesin, espriyi anlatana kadar öldürüyorsun beni. :D

çok keyifli sohbet olmuş. :D
Beğenmene sevindim canısı. :bhr:

Keyifle okudum valla çok güzel olmuş elinize sağlık. :D @EnveR @Yiğitt

Yiğit teşekkürler ama seni gıcık ettiğimi bilmiyordum. :A
Her yerde laf sokuyorsun bana, Yiğit'ine? 😱

Bugün konuda yine sinir ettin, özelden yine döktürüyorsun maşallah. Çekiyoruz işte seni. :A

eline sağlık @EnveR yine eğlenclei bir bölümdü 😉😉😉

@Yiğitt en uğraştırıcı üyeler sıralamana baya güldüm nerden geldi aklına hahahha :F:F:F
Valla aklıma parlaklar geldi desem? :F

Seninle parlak kapışmaları güldürüyordu bir ara. :A

Güzel program olmuş. Konuk süper.:bhr:

Sorular çok kolaymış yoksa bilemezdi bu saf.:A
Beğenmene sevindim. :bhr: Konuk benim, olacak o kadar. :A

Kolay mı? 😱 Yarısını salladım, yoksa o saf Kaan'ı nereden tanıycam ben. :A Seni daha çok tanıyorum. :bhr: :A

Süper olmuş ellerine sağlık. Bende hemen konuk olayım ya şimdi olmaz mı, sorular sor yani şimdiden? :D
Beğenmene sevindim Haluk :D

Yine iyi bir program olmuş, @Yiğitt de güzel cevaplar vermiş. :X
Beğenmene sevindim. :D

#AbidikGubidikYiğitt

Teşekkür ederim özelde konuşup kısa zamanda senide konuk alacağım. :X [HASHTAG]#AbidikGubidikYigitt[/HASHTAG]

Şu ''Ne Kadar Seviyorsun'' bölümünü söylüyor o. :F
Hee. :A Bu arada profil resmini şimdiden değişmelisin ve hashtag olarak [HASHTAG]#AbidikGubidikYigitt[/HASHTAG] kullanalim :A

Teşekkür ederim özelde konuşup kısa zamanda senide konuk alacağım. :X [HASHTAG]#AbidikGubidikYigitt[/HASHTAG]

Hee. :A Bu arada profil resmini şimdiden değişmelisin ve hashtag olarak [HASHTAG]#AbidikGubidikYigitt[/HASHTAG] kullanalim :A
La yarın gece değiştirsem olur mu? :bhr: Çarşamba gününe kadar tutarım hem de. :A :Z