Yine Show Tv Yine Hüsran ; Show TV Yine Bit Pazarına Nur Yağdıramadı !

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,174
Puanı
1,059
Show tv ani bir kararla dünkü yayın akışını değiştirmiş emirin yolunun ilk bölümü yerine aylar önce son verdiği wipeoutun eski bölümünü yayınlamıştı. dünkü reytinglere göre show tv , "türk malı"nda olduğu gibi yine büyük hüsran yaşadı. wipeout ancak 3.49 share ile 42. sıradan kendine yer buldu. Bakalım Show tv yine eskilere sarılma alışkanlığını sürdürecek mi. show tvnin bu ataklarını merakla bekliyor olacağız.
favoriforumum.net özel

Bence saat 20:00 da daha güzel bir program yayınlayabilir.Hatta Cennet Mahallesi çok iyi sıralamalar alabilir diye düşünüyorum

Karakol'u Yayına Sürsün 8 Bölüm

üçüncülük Garanti

Karakolu hiç hatırlamıyorum ben denk gelmedi demek ki.Reytingleri o kadar iyiydi demek he

Elindeki iyi filmleri yayınlasa daha iyi olabilir, yine ilk 50'ye zor girer ama en azından beyazsoy'un dilinden kurtulur.

Son düzenleme:
Bence Cennet Mahallesi tam 20:00'de çok iyi sonuçlar alır

Sert Polisiye di Baya Güzel di Yapım Yüzünden Dizi Bitti Her Hafta ilk 5 deydi

- - - Ekleme - - -

Evet 1.50 Yeter

Haluk Bari Sen Yapma

Lale Devri Bile 3 ' e Katlar

O zaman bence Show Tv hiçbir şey yapmasın :biggrin:

cennet mahalesini illa izlemek isterseniz show sizi unutmadu gündüz yayınlıyor tekrarını izleyin izleyin durun
))) ama o zamnda da pek parlak sonuç alamıyor

- - - Ekleme - - -

cidden çok acıyorum bu kanala. geçen senelerde bir ara 2.kanal olmuştu
ama şimdi 5.kanal bile zor oldu. FOX geçti onu haahay

fenerle show aynıydı bir adamın sırtına kanalı ve takımı kuruyorlardı fner alex olmayınca dökülüyordu ama aykut bunun önlemini aldı alexi şutladı yeni bir takım kurdu ama show bunu yapamadı. dagıldı. neymiş bir adama kanalı emananet etmeyecekmişsin yokda hanyayı konyayı görürmüşün
)))))))

Show Tv Yeni Düzeni Yemedi Halkı Kandıramadılar en büyük show fos

bugun ne giysem fos

emirin yolu coss

ama ölmedi sen çok abartion ezdi geçti diyon pt de 1 reyting bile yok

Neden kabullenemiyorsun? FOX, Show Tv'yi her iki gruptada ezdi geçti, bu gerçek