Bülent Ersoy’un yüzü erkeklerden yanda gülmüyor. Aldatılma konusunda rekor kıran diva bu kez de evlilik planları yaptığı çıtır aşkı Berk Yılmaz tarafından boynuzlandı. Ersoy’un aşkı Berk genç bir kadınla İzmir’de el ele görüntülendi. TNT’de yayınlanan Canlı Hayat programının muhabirleri tarafından görüntülenen ikili daha sonra gittikleri bir mekanda başbaşa eğlendi.
‘Otelden atılmadım’
Bu arada Bülent Ersoy, Kıbrıs’ta sahneye çıktığı otelden kovulduğu iddialarına da cevap verdi. Ersoy, “Kıbrıs’a 30 Ağustos’ta gittim ve 2 Eylül’de döndüm. Kovulmuş olsaydım otelde nasıl kalabilirdim? Hatta 1 Eylül’de otelin patronu ve patroniçesiyle birlikte golf arabasıyla konser alanına kadar birlikte gittik ve Gülşen’in konserinde eğlendik. Aksine çok iyi ağırlandım” dedi.
[TABLE="width: 554"]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 30%"]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
‘Otelden atılmadım’
Bu arada Bülent Ersoy, Kıbrıs’ta sahneye çıktığı otelden kovulduğu iddialarına da cevap verdi. Ersoy, “Kıbrıs’a 30 Ağustos’ta gittim ve 2 Eylül’de döndüm. Kovulmuş olsaydım otelde nasıl kalabilirdim? Hatta 1 Eylül’de otelin patronu ve patroniçesiyle birlikte golf arabasıyla konser alanına kadar birlikte gittik ve Gülşen’in konserinde eğlendik. Aksine çok iyi ağırlandım” dedi.
[TABLE="width: 554"]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 30%"]
[/TR]
[/TABLE]