- Reaksiyon puanı
- 5,767
- Puanı
- 611
- Web Sitesi
- beniboylesev.wordpress.com
Eski Bölümleri Okumak İçin: 1.Bölüm
EnveR: Abidik Gubidik'in ikinci bölümüne hoşgeldiniz
EnveR: İkinci bölüm konuğumuz Tatlı Küçük Yalancılar dizisine olan sevgisiyle dikkatler çeken @Yiğitt .Alkışlarla Yiğiti stüdyomuza davet ediyoruz.
EnveR: Öncelikle merhaba.Abidik Gubidik'e hoşgeldin.
Yiğitt: Merhaba. Programın ikinci bölümüne beni konuk ettiğin için teşekkür ediyorum.
EnveR: Ne demek. Biraz bize kendinden bahset.
Yiğitt: Adım nickimden anlaşıldığı gibi Yiğit. 1990 Ankara doğumluyum. Tek yaşıyorum ama tabi ailemle bağlantımı kesmedim. Zorunlu yani. Ankara'da oturuyorum hala. Evde oturup, dinlenmek en büyük hobimdir.
EnveR: Hazırsan sorulara geçelim?
Yiğitt: Tabi alayım soruları.
EnveR: Favoriforumum ne zaman üye oldun ve ilk arkadaş olduğun kim oldu?
Yiğitt: 10 Aralık 2013'de üye olmuştum. Birgün bir konuda Bully beni Survivor konusuna çağırdı, sonra giriş o giriş hala buradayım. Yani ilk arkadaşım Bully - Kaan
EnveR: İlk başlarda favori üye olmuyordun diye forumdan hiç nifret ettin mi?
Yiğitt: Haziran ayının ilk başlarında geldim ve 5 Eylül'de favori üye oldum. Konu açmak istiyordum, baya istedim o nedenle. Uzun uğraşlar sonunda olmuştum. Nefret etmedim ama bozuldum. Hatta baya bir bozuldum.
EnveR: Yalnız olmak mı istersin yoksa etrafında insanlar olmasını mı?
Yiğitt: Çoğu zaman yalnız olmak. Yalnız olmayı daha çok seviyorum, kafa dinlemek daha iyi benim açımdan.
EnveR: İlk görüşte aşka inanır mısın? Neden inanırsın veya neden inanmazsın?
Yiğitt: Eskiden inanırdım ama artık inanmıyorum. Sevdiğin kişiyle vakit geçirince, onu tanıyınca aşık olunur bence.
EnveR: Sence ilişkideki en önemli şey nedir?
Yiğitt: İlişkideki en önemli şey kesinlikle güvendir. Karşındaki kişiye güvenin bir kırılırsa artık eskisi gibi olamazsın. Ya yine galan söylüyorsa diye hep akılda soru kalır. Onun için güven olmazsa ilişki sürmez.
EnveR: "Tanışma" bölümünün soruları bitti.Şimdiyse "Abidik Gubidik" bölümüne geçelim
Yiğitt: Bu bölümde bir-birinden saçma sorular olacak.Ve o sorulara cevap vermen zorunludur.
EnveR: Sonsuza kadar yaşayabilseydin bunu ister miydin?
Yiğitt: Tabiki isterdim. Sonsuza kadar yaşayacağım zaten der ve gerçekleştirmek istediğim tüm çılgınlıkları gerçekleştirirdim.
EnveR: Televizyon dizilerinden birinde rol verilseydi, bu rol ne olurdu?
Yiğitt: Dizilerdeki serseri, playboy, çapkın tipleri oynamak isterdim. Dizilerde en dikkat çeken tiptir bana göre.
EnveR: Seni gülümseten herhangi 3 şey nelerdir?
Yiğitt: Bu soruyu acsana biraz
EnveR: Aşık olmaktan korkar mısın?
Yiğitt: Tabi insan korkuyor ister istemez. Hayatını ona bağlıyorsun ve ondan başka hiçbir şeyi görmüyorsun. Buna herkes hazır olamaz zaten. Sırf aşık olduğu birisi için canına kıyanlar var, düşünün artık.
EnveR: Her zaman geç kaldığın şey nedir?
Yiğitt: Her zaman değil ama çoğunlukla otobüse geç kalıyorum, otobüse geç kalınca metroyada geç kalıyorum. Bunu 5 günün 4'ünde yaşıyorum.
EnveR: "Abidik Gubidik sorular" bölümü bitti.Şimdiyse "Enler" bölümüne geçelim.
EnveR: Bu bölümünde ismindende anladığımız kadarıyla "en sevdiğin üye" falan olacak.Bir kaç üye diyebilirsin.Bir üye seçmek zorunda değilsin.
En sevdiğin üye: Bully, mrt-06, ozgur2113, Ahmad, sokak sanati, Sen ve diğerleri (Kendilerini Biliyorlardır)
En sevmediğin üye: -
En İşini güzel yapan üye: Bully, mrt-06, ozgur2113, berkann
En İşini kötü yapan üye: -
En gıcık olduğun üye: GunesinOglu, mrt-06 ve xemrexxx gıcıklardır.
En uğraştıcı üye: vadikızı, Bully, pompy
En komik üye: denizz19, EFE UYSAL, Çiğdem ve sokak sanati güldürür beni
En ciddi üye: HachiKo ve Tolstoyevski
En konuları beğendiğin üye: EFE UYSAL, Aserat ve sürgünüm
En samimi üye: Çoğu kişi var, tek tek isim vermeyeyim.
EnveR: "Enler" bölümümüzde bitti.
Şimdi yeni bölümümüz olan "Ne Kadar Seviyorsun?" bölümü var.En sevdiğin üyeden beş soru sorcam ve bunları bakalım ne kadar biliyorsun.Sonunda faizle kaç faiz sevdiğini söyleyeceğim.
EnveR: En sevdiği yemek nedir?
Yiğitt: Hamburger heralde, Kaan'ım herşeyi sever.
Bully'nin cevapı: Tavuklu Pilav
EnveR: 1 de 0
EnveR: Favoriforumda son açtığı konu nedir?
Yiğitt: Mr.At'ın Veda konusuydu.
Bully'nin cevapı: Son açtığım konuyu profilime girerek bulabilir bu çok kolay bir soru olmuş gibi. Ama söylim yine de: Mr.At'ın Vedası
EnveR: 2 de 1
EnveR: Yaşı kaçdır?
Yiğitt: 21'di sanırsam.
Bully'nin cevapı: 21
EnveR: 3 de 2
EnveR: En sevdiği dizi hangisidir?
Yiğitt: Bu sıralarda Güneşin Kızları
Bully'nin cevapı: Poyraz Karayel ya da Güneşin Kızları iki dizi söylesek olmuyor mu ya
EnveR: Hadi bunuda doğru sayalım. 4 de 3 İyi gidiyorsun.
EnveR: Yapmaktan hoşlandığı şey nedir?
Yiğitt: Spor yapmayı sever.
Bully'nin cevapı: Fitness
EnveR: Sonuç olarak 5 de 4 yaptın.Buda o demek oluyor ki sen Kaanı 80% seviyorsun
EnveR: "Ne Kadar Seviyorsun?" bölümü bitti.Şimdiyse “Sürpriz soru” bölüme geçelim.
Sürpriz soru bölümünde bir soru ve 4 tane şık vereceğim.Bu soruya doğru cevap vermezsen profil resmini bir günlük ben dediğim resmi yapacaksın.Devam ediyormusun?
Yiğitt: Tabiki. Bileceğim diye düşünüyorum.
Ekrana soru gelir:
Futbuda bu sezon hangi lig oynanacak?
A) İspanya
B) Türkiye
C) Almanya
D) İngiltere
A) İspanya
B) Türkiye
C) Almanya
D) İngiltere
EnveR: Başka bir yere bakmak yasak. Zaten oyun baksan anlarım hem
1 dakika zamanın var
EnveR: Zaman bitti hadi
Yiğitt: B dedim salladım.
Yiğitt: Ay ne biliyim zaman var, görmedim bile mesajı.
EnveR: Doğru cevappp
Yiğitt: Cidden doğru mu la?
EnveR: Biraz merak et
EnveR: Doğru cevap D şıkkı
Yiğitt: Tüh.
Doğru cevap deyince sevindim bende.
EnveR: Profil resmin değişecek
Yiğitt: Ay ne olacak?
EnveR: Adminimizin profil resmine bakarsan anlarsın
Yiğitt: Neyse 1 günlükmüş.
EnveR: Admin bir hafta sakladı
Yiğitt: Ben 1-2 gün tutarım.
EnveR: Tamam
EnveR: Teşekkür ederim programda konuk olduğun sorularımızı sıkılmadan yanıtladığın için
Son olarak söylemek istediğin birşey var mı?
Yiğitt: Beni programına konuk ettiğin için çok teşekkür ediyorum.
Yiğit'ciğimizin yeni profil resmi:
Bu resim bir gün soruya yanlış cevap veren konuğun profilinde kalmalıdır.
Konuk Köşesi:
1.Bölüm / Konuk: OzaN
Katılmak keyifliydi, programın yolu açık olsun.
01.08.2015
2.Bölüm / Konuk: Yiğitt
Ay ne diyeyim bilemedim.
08.08.2015
EnveR: Evet sayın seyirciler.İkinci bölümümüzünde sonuna geldik.
Okuyanlara sesleniyorum: Lütfen okuduktan sonra cevap yazmağı ihmal etmeyin.
Bölümümüze #AbidikGubidikYiğitt etiketiyle destekleye bilirsiniz.
Yeni bölümde görüşürüz.Kendinize iyi bakın.
@OzaN @Fks14 @takas @xdragxx @xemrexxx @BesaleT @darksaal @emreemreu @Polat Şaşmaz @xBUGRAx @cevaa @destere @Μαнoni @HeisenBerg @Arslan Bey @denizz19 @Yakamoz-Asi @WesTxCoasT @KK|Batman @Prncss.. @XanTier @berkann @BuraK @Forumdash @Billy Kane @S.G.A.T. @hayret bi şey @dizi kolik @mrt-06 @RüzgarGülü @mhmt53 @Onur_35 @primavera @legolas9900 @HachiKo @Ulvi Ç. @yatutarsa @Almila @*Dream* @Dr.Who @Reytinger @Yasin93 @hızlı gonzales @ABAY_06 @vhp @34rcp44 @gundix123 @KayıpSehir @Kubi-Lay @Bully @sokak sanati @ozgur2113 @berenist @rengarenk @nberkayozer @Pasham @Harunnn60 @gözlemci @cookies @Yiğitt @eros @kvp-medya @sürgünüm @Ahmad @beyazsoy @Çiğdem- @yakup09 @vadikızı @china_shangai, @HachiKo @gizem ak @ehsan7000 @Harunnn60 @xemrexxx @gundix123 @RevaN @34rcp44 @EFE UYSAL , @GunesinOglu ve tüm FF üyeleri