Yetenek Sizsiniz Türkiye

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,349
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Türk televizyonlarının en çok izlenen programı. (Diziler hariç.)

Bu akşamki yarı finalde Mustafa adlı yarışmacı beni hayretler içinde bırakmıştır 2 tane 6 basamaklı sayıyı zihinden çarparak :)

:) ozan sen matemetik hayranısın galiba bilmiyorum ama.
Bzı çarpmaların formülü var ben 3 basamaklıları ezbere çarpıyorum ama 4-5-6-... bilmiyom muhakkak bişeyi vardır.
yetenek sizsiniz ise dehset kişiler çıkıyor güzel oluyor. :)

Ama ilkokul mezunu kaç tane adam 6 basamaklı 2 sayıyı zihinden çarpar. Bence 1 tane daha ya çıkar ya çıkmaz. Çok çok iyi Matematikçiler dahil.

Süper ama Mustafa tam anLamıyLa yaPamadı ' 1 hata ' Onun dışında HakedenLer kazanDı iLk yaRı finaLLerde 2 BiLaL Baba'ya 1 tane de maviLi adını unuttum o danscıya oy attım 😛 😱

Ben izlemem etmem ama matematiğim de en az o bilmem neyi ezbere çarpan adamdan iyi.Gel senle iki polinom beş türev seksen determinant yapak bakalım kim galip :D (Bu şaka ama geometri-espeşıli anal geo) laf ettirtmem.)

Adminim sizden bir de acil rica kuzenime matematik öğretmeniz ve sevdirmeniz :D Benim 09 puanlık matematik notu rekorumu alt etmeye çok yaklaştı :D

anal geo tamam ben öğreticem onu sen böyle fonksiyon gof mof yaparsın be bişeyler :D

Evet iyi olabilir ama temel sorun matematik sevmemesi ve bu rezil notlara rağmen çalışmaya tenezzül etmemesi.Bu konuda ben de yardımcı olamam ben de matematik aşığı değilim,çevrede öyle biri de yok...Yaşıma güvenerek veli toplantısına ben gittim matematik dersinde kulaklıkla müzik dinleyen bir adamdan bahsediyorum.

Kardeşim ilkokulda :D (5 Mart'ta gıcır sınavı var fırtına öncesi sessizlik silence of the lambs eniştem nasıl bir sinir krizi geçirir onu beklemekteyim.)

Ya bu adam gavuristan'da ratingi sayıyla alan programları çevirip çevirip yaratıcı biriymiş gibi ortalıkta dolanıyor ya...Para dini imanı olmuş diye programı 2 güne bölüp yayınlayacak kadar cibilliyetsizleşmiş ya...Survivor bir daha geri gelmeyecek ya...tepem atık,sinirim bozuk.