Yetenek Sizsiniz Türkiye Yeni Gününde

sen kendi ağzınla söylüyosun hepsinde para gözlük var ve hepsi rating için savaşıyor... öbgzk 3 kere yayınlansa o ratingi alamaz.... diğer diziler içinde aynıı şey... ama yarışma programları 2 gün olabilr...

Kanal D hiç bir zaman öyle yapmaz ayrıca Kanal Dnin ne paragözlüyünü gördün? Muhteşem Yüzyıl dizisinin kendi seçti Stara geçmeyi. Ayrıca bence çok güzel oldu Star güçlenir. Acun Show Tv için her gün program yaparsa sonu böyle oldu. Yok Böyle Dans nasıl düşdüyse diğerleri de zamanla öyle düşecek. Zaten O Ses Türkiye düştü. Ayrıca Acun programları 2ye bölüm zirveyi kapıyor bundan büyük şike yoktur. Bu hafta da İnşallah Pazar 1ciliği kaybeder. Zaten sezon başında da O Ses Türkiye ile Yok Böyle Dansın yerini değiştirerek ne kadar paragöz olduğunu görmüştük

even arkadasımıza katiliyorum
kanald star atv böle bisi yapmadilar hiç

even arkadasımıza katiliyorum
kanald star atv böle bisi yapmadilar hiç
Teşekkürler kreys. Show Tv'yi Feriha yüzünden sevmeye başlamıştım ama tekrar nefret etdim Acun Tv olmuş resmen. O yüzden çok dizisi yok sözleşmeyi sona kadar yapmıyo sonra diziler birer-birer uçub gidiyor

ya kardeşim o ses türkiye ile yok böyle dansın gün değiştirmesinin paragözlükle ne alakası var he.adamlar daha iyi reyting alabilmek için yaptılar bunu.diğer kanallarda yapmıyolar mı bunu kanal d den ala paragöz mü var? paragözlük diyosan kanal d hepsinden önce gelir bana göre niye o zaman arka sokaklar hem pazartesi hem yılbaşı gecesi oynadı neden hep reyting için dizilerde tecavüz cinsellik vs. kullanıyolar bunlar reyting için kardeş.yani para için hani paragöz değil falan diyosun ya
şanslı masa adlı yarışma ilk çıktığında haftanın bilmem kaç günü oynamıyormuydu? kanal d reyting uğruna yıllarca reyting rekorları kıran vadiyi hep kötüledi ama başa çıkamadı hatta bi ara transfer edip yararlandılarda sonra kv terör başladığında karalama çalışmaları yaptılar dizi inanılmaz reytingler alıyordu sadece 1 bölümde rtük yayından kaldırdı.peki bunlar paragözlülük değilde ne?

haci even haklı acuntv oldu harbi
YOK ARTIK DETİRTİYOR

Kurtlar Vadisi bu kadar uzun sürerse karalanır da pislenir de. O Ses Türkiye ile Yok Böyle Dansın yerinin değişmesi tam da paragözlük. Kanal Dnin hiç bir paragözlüyü yok. Paragöz olsaydı herhangi bir dizisi ile ÖBGZKnin ya da FSN nin günlerini değiştiridi olur biterdi. Kanal D nin hiç bir dizisi reyting yüzünden gün değiştirmedi. Örnek olarak Küçük Sırlar Çarşamba 8-9 reyting alırken Yaprak Dökümü geldiği için Cumartesiye alındı. Bizim Yenge için de aynı şey söz konusu. Ayrıca tecavüz sahnesini çeken Kanal D değil dizi. Kanal D diziyi sadece yayınlıyor dizide olup bitenler diziyi bağlar

vadi uzun sürüyo ama hala izleniyo şu anda da kalite olarak üstüne dizi tanımam.ya kardeşim bana masal anlatma yazdıklarını toplasan 1 cümle etmez ne anlatıyosan adam gibi anlat beni deli etme vadiye laf atma.ben ne diyorum sen ne cevap veriyosun.öbgzk ya da fatmagül gün değiştirse 50 reyting mi alcak he değiştirsin bakim nasıl düşüyo reytingleri
neden acaba tecavüz sahneli diziler hep kanal d de acaba haberleri mi yok? diğer yazdığımı düzgün oku onlara cevap ver.konuyu değiştirme

1.Show Tvden paragozu yok
2.Kanal D OBGZK ve ya FSN nin yerini baska diziyle orneyin Kesanli Ali destaniyla degistirse hem Sali hem de Cumartesi 1ci olur. Ama kendini bu kadar dusurmez.
3.Show Tv pardon Acun Tv dusuyor istersen bunu pazar UEK 1ci oldugunda konusalim
4.Kurtlar Vadisi devam ediyor ama 22 reying aldigi gunleri mumla ariyor. Ve kanaldan cok paragoz diziler. Hangi dizi kanal degistiriyorsa parayla satin aliniyo demekdir.
Kurtlar Vadisi su an tekrarlarini bile Kanal 7 ve Beyaz Tvye satiyor. Su an cok para verseler Kanal 35te bile yayinlanir yeni bolumleri
. Yani Kurtlar Vadisi bile paragoz

değiştirsin bakalım öbgzkyle keşanlı yı yermi ikisininde reytingleri düşer keşanlı 1.falan olamaz öbgzk de 15 i geçemez.sen çok mu akıllısın
bak kurtlar vadisine paragöz diyerek beni kışkırtma küfür ettirme tamam mı? ben seninle burda vadiyi tartışmam istediğini söyle sen bendende iyi biliyosun ki kurtlar vadisi bu ülkenin gördüğü en muhteşem dizi
ayrıca birçok kanala geçipte hala zirveye oynamasıda bunu gösteriyor ve kanıtlıyor.hiçbir dizi 5 kanal değiştiripte ayakta kalamaz ama vadi dimdik ve hala çok güçlü bi şekilde ayakta

Dikkatli okursan ben Vadinin kotu bir dizi oldugunu soylemedim. Hem ne kadar guzel ve kaliteli olursa olsun bu onun paragoz oldugunu degistirmez.

çarşambaya yetenek sizsiniz türkiye koymalarına çok sevindim çarşambaları bişey seretmiyodum zaten iyi oldu

Dikkatli okursan ben Vadinin kotu bir dizi oldugunu soylemedim. Hem ne kadar guzel ve kaliteli olursa olsun bu onun paragoz oldugunu degistirmez.
çok mantıksız konuşuyorsun para olmadan diziler nasıl ayakta duracak bunun paragözlükle ne alakası var

ya bence bu forum sitesinde even ile kreysin zekasını kullanma seviyesi bi yere kadr çalışyor.... kardeşim ustura kemal bşlayana kadr yetenk sizisnizi deniyolar hem ustura kemal içinde rating ayırtmaya çalışyo adamlar... hem sözleşmeyi sonuna kadr yapmıo diosun.. o yapımcıyla ilgili o zaman sor bakalım star nie 24 bölümlük anlşama imzaladı..? bu yapımcıyla ilgili bişey... yapımcı her zaman ii bi teklif alınca kanal deiştirir.. ama bu şer*fsizlik inş. tımsında muhteşem yüzyılında yanına kar kalmaz...