Yetenek Sizsiniz Türkiye Yeni Gününde

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059
Show Tvnin Sevilen Yarışması Yetenek Sizsiniz Türkiye Artık Çarşamba Akşamları da Ekrana Gelecek. Kanal Yönetimi Rating Kaybını En Aza İndiregemek İçin Yaptığı Bu Uygulamayla Birlikte Çarşamba Akşamlarıda Ekranlar Yetenek Görecek.

Cumartesi Akşamı Yayınlanmaya Yine Devam Edecek Olan Program Yarın Akşam 20.00da Show Tvde. Yetenek Sizsiniz Türkiye Heyecan Ve Komedi Dolu Yeni Bölümüyle Ekranlarda Olacak.

ooo muhteşem yüzyılın karşısına çok iyi bi rakip getirmişler kuzey güneyi geçer ama muhteşem yüzyılla ab de yarışamaz totalde belli olmaz.

Gelecegi Varsa Görecegide vardir :) çok çok kotu bir gün seçimi tamamen cumartesi günü iffet kesanli aliye kaldi dahada vasat cumartesi çarsamba yayinlanirsa erken biter :)

Son düzenleme:
valla :) en ufak bir süphem bile yok a/b totaldede muhtesem yüzyılın birinci olacagina adım gibi eminim ins yanilmam en sevdigim 2 Dizi var /kVp Muhtesem yüzyıl digerleride iyi ama bunlar fragmanlarini bile bekledigim diziler

aga muhteşem yüzyıl rahatlıkla 1.olur benimde bi şüphem yok ama kuzey güneyi geçer belki yetenek sizsiniz :D sen ne diyosun?

Siralama böyle olur:

TOTAL
1. Muhtesem Yüzyil
2. Yetenek Sizsiniz Türkiye
3. Kuzey Güney

A/B
1. Muhtesem Yüzyil
2. Kuzey Güney
3. Yetenek Sizsiniz Türkiye

TOTAL
[/B]1. Muhtesem Yüzyil
2. Yetenek Sizsiniz Türkiye
3. Kuzey Güney
4. Arka Sokaklar Tekrar
A/B
1. Muhtesem Yüzyil
[/SIZE][/COLOR][/FONT]2. Yeteneksizsiniz Türkiye
3. Muhtesem Yüzyıl Özet
4. Kuzey Güney
5. Arka Sokaklar Tekrar

total
1.muhteşem yüzyıl
2.yetenek sizsiniz türkiye
3.kuzey güney
4.arka sokaklar tekrar
ab
1.muhteşem yüzyıl
2.yetenek sizsiniz türkiye
3.kuzey güney

Çok saçma bir hareket gibi geldi bu bana. Muhteşemi geçemez fakat reytingini çok az düşürür. Kuzey güneyi ne kadar sevsem de her türlü geçer. Pazartesiye alsalardı bana daha mantıklı gibi geldi. Tek rakibi arka sokaklar olacaktı o da izleyici kitlesi benzer zaten.

Acuna ve Show Tv`ye olan nefretim 2 kat artdı. Artık Show Tv`nin çok az dizisi kaldı diye haftada 4 gün Acunun programını yayınlıyor. Asıl şike budur. İnşallah ters teper de Acunun bütün programlarının reytingleri düşer. Haftada 4 gün ya 4 gün. Bir azdan diğer dizileri tutmassa haftada 7 gün Acunu yayınlarlar. Zaten bence Acun Pazar 1ciliği kaybetti. Unutsuz Ev Kadınları gelecek hafta rahatlıkla 1ci olur

Çok saçma bir hareket gibi geldi bu bana. Muhteşemi geçemez fakat reytingini çok az düşürür. Kuzey güneyi ne kadar sevsem de her türlü geçer. Pazartesiye alsalardı bana daha mantıklı gibi geldi. Tek rakibi arka sokaklar olacaktı o da izleyici kitlesi benzer zaten.

Kuzey Güney'de heyecan artmaya başladı.Geçebileceğini zannetmem.En fazla 1 grupta geçebilir.

Acuna ve Show Tv`ye olan nefretim 2 kat artdı. Artık Show Tv`nin çok az dizisi kaldı diye haftada 4 gün Acunun programını yayınlıyor. Asıl şike budur. İnşallah ters teper de Acunun bütün programlarının reytingleri düşer. Haftada 4 gün ya 4 gün. Bir azdan diğer dizileri tutmassa haftada 7 gün Acunu yayınlarlar. Zaten bence Acun Pazar 1ciliği kaybetti. Unutsuz Ev Kadınları gelecek hafta rahatlıkla 1ci olur

imzami atarim

Sacmalik. acunu pazar günü ciddi bir rakip geldiğinde durumunu gördük. anca muhteşemden bir iki puan alır okadar. belki ilk gün millet muhtesemın gün degıstırdıgınden haberi olmadan yeteneksize takılir okadar

Show Tv ve Acundan iyi hamle :DD
star tv den nefret ediiyom 😡

Show TV ve Acun'un ne kadar paragöz, reyting canavarı olduğu bir kez daha ortaya çıktı.

Hadi Cuma - Cumartesi, Cumartesi - Pazar olsa yine neyse de Çarşamba - Cumartesi ne alaka ?

Reyting anlamında bakarsak başarılı olur büyük ölçüde. 10 reyting falan alamasa da Kuzey Güney'i büyük ihtimalle iki grupta da geçer... Muhteşem Yüzyıl'ın oranlarını da düşürür biraz...

Reyting için iyi ayarlamışlar. Çarşamba günü diğer dizilerin reytingini muhakkak azaltacak. İnşallah Muhteşem Yüzyılın reytingini büyük ölçüde azaltır.