Yetenek Sizsiniz Türkiye & O Ses Türkiye Ne Zaman Başlıyor ?

Dizinin Süresi Normalde 45 DK
Bu Tür Komediler Bir Anda Fırlar Revan Kayıt Altına Alıyorum Bu Yazdığını .
Seçtikleri Günde Herhangi Bir Kanalda Dram Olmaz ise %75 İlk 3 Ye Girer Buda Stara Yeter .
Ben İnanıyorum 3-5 Bölüm Sonra birincilik Elde Edecek İşler Güçler

işler güçler 1.değil ilk 20 ye girsin 1.olmuş sayacam

Aynen. İşler Güçler Yazın ilk 20ye giremiyor. Angelina gelse kurtaramaz diziyi. İyi bir dizi ama izlenmiyor malesef. Boylece Star 3 gunu birinci olma şansı kazandı. Ama daha o da belli değil. Olur da Cumartedi ve ya Pazara diger kanallar güçlü rakip getirirlerse, o zaman anc 2 gun olur. Karadayının Pazar yayınlanma ihtimalini de goz onunde bulundurmalı. Pazar aksami butun yapimlari ezer geçer iyice.

- - - Ekleme - - -

Bu senin düşüncen saygı duyarım. Ama yazın izlenmeyen bu dizinin kışın kalabalığında birinci olmasına imkan yok. Ha Acunun arkasında olursa AB'de 4 reytinge ulasır ama daha fazlası hayal

Saygı Duyarım .

Kanal fanatİklİgİ yapmayin arkadaslar
REVAN nie sinirlenion ki suskun arkadasımız görüsünü bildirmis

Konusu açılmıştı
https://fav10.net/f498/star-tvde-acun-depremi-150015/

Keşke dediğin gibi olsa star bi kıyak geçip dizi sürelerini kısaltsa

Revan hayal kurma ya Acunun karşısına Kenan ve Kenanın klonlarını getirsen geçemez Acunu.Hafta Sonu zirveyi garantiledi Star.Bewnce Pazarteside garantiledi ama siz bir türlü yokı şu yapım var yok bu yapım var her yapım tutsaydı 3 bölümde bir dizi kaldırılmazdı Türkiye'de.
Kalite açısından İşler Güçler iyi ve farklı bir yapım ama reyting getirmiyor malesef.Yani Star PT1 veya PT2'yi reyting getirmeyen bir diziyle doldurmayacaktır.
PT3 olarak 40dk'lık olarak verilebilir Acayip Hikayeler tarzı ama onada ihtimal yok.Star'ın dünya kadar projesi var Acunu kaldır ortadan hergüne 2 dizi koyacak kadar dizi var şu anda Star'da.

Yani böle yok Karadayı Acunu ezer falan kendinizi kandırmayın.

Yahu Acunu Umutsuz Ev Kadınları bile geçiyordu. Sonra Survivor gelince UEK dustu. O Sesi UEK ezip geçiyordu. Karadayı mı geçemeyecek? Survivor bile Arka Sokaklarla totalde kapışıyordu. Bazen Arka Sokaklar bazen o birinci oluyordu. Bu Acunu gozunuzde fazla buyutuyorsunuz. 8-9 reyting alan bir yapım anında geçer. İffet bile ilk başlarda geçiyordu Acunu. Lale Devrinin bile geçmişliği var. Karadayı mı gecemeyecek. Star sevdigim ikinci kanal. Ama dogruya dogru. Herşeye pembe gozluklerle bakmayın

@adam4 Iffet'in bitmeyecegini nereden ögrendin ?

Ben yazdığım mesajda UEK'nın Survivoru geçtiğini, O Sedin 4 aldığını yazmadım kreys. Pes yani! Nereden uyurdun? O yorumumu bul goster bakalım. Ben UEK O Sesi geçiyordu dedim.

Ben yazdığım mesajda UEK'nın Survivoru geçtiğini, O Sedin 4 aldığını yazmadım kreys. Pes yani! Nereden uyurdun? O yorumumu bul goster bakalım. Ben UEK O Sesi geçiyordu dedim.

arada 5 reyting var gibi konusma survivorda uek ikiye katliodu

Yahu ben hangi yorumumda O Ses 4 alıyor demişim? Bir gostersene. 5 almış demişim ki, o reytinglei de sen koydun zaten

Moderatörün son düzenlenenleri:
sergen yalçın ayrılsın jüri üyeliğinden beğenmiyorum

işler güçler-evlerden biri-sudan bıkmış balıklar ve hayatımın rolü bitmeyecektir bence behzat ç ve 1e1k da bitmez

Focus Film S.B.B yi Fox versin Focusun çoğu filmi Fox ta bu da oraya geçer umarım