Yetenek Sizsiniz Türkiye - Genel Sohbet Konusu

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,385
Puanı
1,060
yetenek-sizsiniz-turkiye-1-bolum-ile-basliyor-izle-6203476.Jpeg

Tv8'in sevilen ve ilgiyle izlenen programı 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' yeni sezonu açtı!

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği, jüri koltuğunda Eser Yenenler, Seda Bakan ve Ali Taran'ın bulunduğu, sunuculuğunu Alp Kırşan'ın üstlendiği Yetenek Sizsiniz Türkiye ile ilgili yorumlarınızı, bölüm fragmanlarını ve resimleri bu konu altından paylaşabilirsiniz.

Yetenek Sizsiniz Türkiye yeni sezonları ve yeni bölümleri ile Tv8'de!

Bu konu aslında dün açılacaktı, hatta dün açacaktım, açmadım. Açıp açmama konsunda kararsız kaldım. Her neyse hayırlısı olsun. :)

Bakalım yükseliş yaşayacak mı :D
Arkadaşta kalıyorum birkaç gündür onlarda TV8 yok haftaya izlerim bende :)
Fazla beğenilmemiş diye duydum bu arada.

Bu konu aslında dün açılacaktı, hatta dün açacaktım, açmadım. Açıp açmama konsunda kararsız kaldım. Her neyse hayırlısı olsun. :)

Ben de olmadığını görünce çeresizce açtım.:D Bol Hitler diliyorum kendime.:F

Özgü Namal yarışmacılara çok çektirecek orası şuanlık belli. Baktım Özgü için ve gayet şirin durmuş programda.:love1:
Murat zaten bu konuda baya başarılı. Eser ile iyi show yaparlar.:F

Ben de olmadığını görünce çeresizce açtım.:D Bol Hitler diliyorum kendime.:F

Özgü Namal yarışmacılara çok çektirecek orası şuanlık belli. Baktım Özgü için ve gayet şirin durmuş programda.:love1:
Murat zaten bu konuda baya başarılı. Eser ile iyi show yaparlar.:F
Geçen sezon olsa çok iyi hit alırdın da, şimdi biraz zor gibi gözüküyor. Yine de iyi hit alırsın. Biraz geç açılacak gibi gözüküyor konu. :D

Geçen sezon olsa çok iyi hit alırdın da, şimdi biraz zor gibi gözüküyor. Yine de iyi hit alırsın. Biraz geç açılacak gibi gözüküyor konu. :D

Yok o gırgırınaydı zaten.:F yani köşe bir toplam hit satısı diye bir bölüm olsaydı önemserdimde haftalıklar haricinde pek önemsemiyorum genel hiti.:D

Konun hayırlı olsun. @sokak sanati :D Ama forumda izleyeni çok az. İlgi az olur. :A

Ben ilgiyi arttırırım.:A kalbin ferah olsun o konuda.:A

Yok o gırgırınaydı zaten.:F yani köşe bir toplam hit satısı diye bir bölüm olsaydı önemserdimde haftalıklar haricinde pek önemsemiyorum genel hiti.:D

Ben ilgiyi arttırırım.:A kalbin ferah olsun o konuda.:A
Bu işin ayı var, yılı var. Hit hep var yani. İzleyen var yine de, ilgi gelir. Arada iyi yetenek olunca etiketli bir şekilde paylaşırsın, hitin artar. :)

Az önceki Işık gösterisi harikaydı, kesin birinci olur diyordum ki özel show için getirmişler. :D

Özgü Namal'ın yerindede başkası vardı gittimi bilmiyorum. :)

Programın yeni sezon yorumları, fragman paylaşımları bu başlık altından yapılabilir.

- Konu Güncel.