Yetenek Sizsiniz Türkiye Bu Hafta 3 Gün Üst Üste...

endgame

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
16
Puanı
259
Yetenek Sizisiniz Türkiye'nin yarı finalleri bu hafta 3 gün üst üste yayınlanacak...

Acun nedenini fazla uzatmak istememeleri olarak açıkladı ama bence asıl neden Show'un A/B Prime-Time'da birincilik ihtimalini yüksek tutmak istemesi...

Bu ucuz numaralar beni üzüyor açıkçası, umarım birinci olmaz,çünkü ay boyu her yerde bas bas bağırıp bıktıracaktır...

Pazartesi akşamı mı yayınlanacak yani ?
Olumlu yandan bakmak lazım. Daha çabuk bitecek :):)

Bitince Acun yeni yarışma mı başlatacak acaba ? Büyük ihtimal haftada 4-5 gün yayınlanacak bir yarışma başlatır. (Çok iddialı olduğunu söylediği bir projesi vardı. )
Survivor hemen başlamaz diye düşünüyorum.

Pazartesi akşamı mı yayınlanacak yani ?
Olumlu yandan bakmak lazım. Daha çabuk bitecek :):)

Bitince Acun yeni yarışma mı başlatacak acaba ? Büyük ihtimal haftada 4-5 gün yayınlanacak bir yarışma başlatır. (Çok iddialı olduğunu söylediği bir projesi vardı. )
Survivor hemen başlamaz diye düşünüyorum.

Evet,çabuk biteceği için Show'un martta birinci olma ihtimali hiç yok ama bu ay için de bu kadar çırpınılması garip geldi...

Acun'un o iddialı işi bence gelecek sezona kalacak,program bitince Survivor Ünilüler-Ünsüzler'in çekimlerine başlar,mayıs gibi de ekranda olur,zirveye oturur...

Bu arada bu ayın kanal sıralaması nasıl olur ?

Ben aylık kanal sıralamalarını bu kadar ciddiye aldıklarını sanmıyorum kanal yöneticilerinin. Başka bir nedeni olmalı 3 güne çıkmasının....

Bu ayın sıralaması totalde:
Kanal D / ATV / Show / Star
AB'de
Kanal D / Show / ATV / Star olur.
AB'de yine üç kanal arası reytingler çok yakın yakına olur. Totalde ise Kanal D farklı şekilde zirvede yer alır...

Bilmiyorum ama bence reklam için çok yararlı bir iş ay birincisi olmak...

Ben kafamda şöyle bir hesap ettim,Show'un A/B'de birinci olma ihtimalini çok yüksek buldum...
Salı ve çarşamba Kanal D ile Show birbirinin tam tersi durumdalar,birbirlerini nötrlüyorlar.Show cumartesi-pazar oldukça önde,kanal d perşembe farklı önde,Show'un 2 günü ile Kanal D'nin perşembesinin de birbirini nötrlediğini düşünüyorum,geriye cuma ve pazartesi kaldı,ikisinde de Kanal D az farkla öndeydi son durumda,Show'un son hamlesiyle bu pazartesi Show'un Kanal D'Yi en az 2'ye katlayacağını düşünüyorum,çünkü pazartesi A/B'de büyük boşluk var biliyorsun,5-6 reytingler var,Yetenek Sizsiniz yarı finaliyle 11-12 rahat alır. Tüm bunları toplayınca Show'un birinci olmasına kesine yakın gözle bakıyorum,totalde ise açık ara Kanal D birinci,tüm günleri bilemiyorum,onlar çok yakın oluyor,Show orda da sürpriz yapabilir...

Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin, Arka Sokaklar'ı ikiye katlayacağını sanmıyorum. İkisi yakın oranlar alacaktır bana göre.
Ayrıca Yok Böyle Dans ve Yetenek Sizsiniz Türkiye bir hafta yayınlanmadı. Onu da unutmamak gerek.

Evet,bir hafta yayınlanmadığını unutmuştum ben,onu da hesaba katmamız lazım,bugün de Kanal D çok düşük geldi A/B'de,hepsini değerlendirdiğimizde çok yakın olacak gibi,yine de Show'un daha avantajlı olduğunu düşünüyorum,öğrenmemize 2 gün kaldı...

Arka Sokaklar Bence İddali Vermez Birinciliği Çünkü Çok Kaliteli Bir Dizi Reyting Düşüşlüğü yaşar ama Zirveyi Kaptırmaz Diye Düsünüyorum Yeni sezon gelsede su Diziler 40 Dakka Olsa