Yerli 'Jane The Virgin'in Başrol Oyuncusu Belli Oldu

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
Med Yapım'dan Fatih Aksoy'un yapımcılığını üstleneceği, Kerem Altuğ'un yönetmen koltuğuna oturacağı ve Hatice Meryem'in uyarlama senaryosunu yazacağı yerli 'Jane The Virgin' dizisinin başrol oyuncusu belli oldu.

Son olarak atv'de ekrana gelen Ay Yapım imzalı 'Kara Para Aşk' dizisinde rol alan Damla Colbay, merakla beklenen yeni dizinin başrol oyuncusu belli oldu.

Diziyle ilgili tüm hazırlıklar büyük bir titizlikle devam ediyor.

Kaynak: Ranini.tv

kara+para+a%C5%9Fk+demet+kim4.jpg

@Çiğdem- koşşş bizimki başrolü kapmış :)
Mertle çok yakıştiriyordum aşklari çok tatlişkoydu :love1: :love1:

Kara para asktaki favorilerim Mert ve Defneydi defne basrolu kaptı :)

ayoll bu kızın ne reytingi var başrol falan olamz bu kızdan cnm kim bunun için dizi takip ederki :F:F:F
Kız sanki demet ozdemirin falan sbsvden önce reytingi vardı :)

Kızın daha ilk basrolu eğer beğenilirse reytingli bir oyuncu olur ki ben inanıyorum bu kız bu rolü becerir :)
Yani diğer oyuncularda ilk basrollerinde reytingsizdiler bazıları 76262. Basrolllerini oynuyor hala reytingsiz dizi tutsun yeter :)

Ben başrol olarak Gizem Karaca'yı düşünmüştüm açıkçası. Bu ismi tanımıyorum, oyunculuğu hakkında net bir bilgim yok ama yeni sezon için iddialı dizide tanınmamış birisiyle yola çıkmak çok riskli.

Umarım yan oyuncular iyi olur, ne diyeyim.

Hmmmm şimdi anladım @destere'nin neden ortalarda olmadiğini;Format alımlarıyla uğraşıyormuş.Başka dizi mi bulamadın hacı yaaa!!![emoji23] [emoji23]