Yerli Fraiser'in Oyuncuları Belli Oldu

MelankoliK

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,204
Puanı
411

Kelsey Grammer’in başrol oynadığı, kadrosunda David Hyde Pierce, John Mahoney, Jane Leeves ve Peri Gilpin’in de yer aldığı , 1993-2004 yılları arasında NBC’de yayınlanan ‘Frasier’ dizisinin uyarlanacağı geçtiğimiz günlerde söylenmişti.
Psikiyatr Dr. Frasier Crane’in maceralarını anlatan dizinin Türkiye haklarını ;
Uğur ve Selman Kızılaslan kardeşlerin kurduğu Aslan Film satın aldı. Dizinin iki önemli karakterini kimlerin canlandıracağını belirlendi, ilk sözleşmeler imzalandı.
Dizinin yerli yapımında iki usta oyuncu Yetkin Dikinciler ve Salih Kalyon başrolleri paylaşacak. Çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanacak olan yapımda,
Psikiyatrist Dr. Frasier Crane karakterine Yetkin Dikinciler,
Frasier’in emekli polis olan babası Martin Crane ise usta oyuncu Salih Kalyon hayat verecek…
Yönetmen koltuğunda ise Deniz Akel oturacak .

Son düzenleme:
Oyuncular iyi seçilmiş.

''Konu Yiğit'in konusuyla aynı değildir.. Bu konuda diğer bir oyuncu Salih Kalyon'un ismi de yer alıyor.Ayrıca kimin hangi rollerde oynayacağı belirtiliyor..''

Son düzenleme:
İkisi de gayet iyi oyuncular, ama dizinin tutacağı şüpheli gibi. Hayırlısı olsun.

Orijinali seneler önce CNBC-E'de yayınlanıyordu sanki, diziyi oradan biliyorum ama izlemedim hiç. Türk versiyonu nasıl olur bilemem ama şimdilik iyi oyuncu seçimleri yapmışlar.

Doğru kanalı bulacaklarına eminim.

Dizinin yabancı versiyonunu hiç izlemedim. Rolleri bilmiyorum ama oyuncular iyi gibi duruyor. Hayırlı olsun ve başarılar.

Salih Kalyon da doğru seçim olmuş.