Yerli Dizilerde Yeni Sezon Hızlı Başladı

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
MTM tarafından hazırlanan haftalık yerli diziler araştırmasında bu hafta hangi diziler reklamverenlerin tercihleri arasında yer aldı? Hangi dizi basının gündemine girdi?

Medya Takip Merkezi'nin (MTM) araştırmasına göre, yerli diziler araştırmasında bu hafta en çok reklam yayınlayan dizi, geçtiğimiz hafta yeni sezon bölümleriyle ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayan 'Alemin Kıralı' oldu. Yayınlanan 1 yeni, toplam 8 bölümüyle izleyicilerin karşısında çıkan dizi, geçen hafta olduğu gibi bu hafta da zirvedeki yerini korumayı başardı.

Yeni sezonla birlikte ekranlara merhaba diyen 'Beni Affet' de ekranlara döner dönmez listenin üst sıralarında yerini aldı. Hafta içi her gün yayınlanan dizi, 5 yeni ve 5 tekrar bölümüyle 462 adet reklam spotunu hedef kitlesine ulaştırmaya çalıştı. Beni Affet'i ise bu hafta, 'Akasya Durağı' takip etti. Öğle kuşağında tekrar bölümleriyle ekranlarda boy gösteren Akasya Durağı, 356 adet reklama yer verdi.

İşte 10 ' 16 Eylül haftasının Prime Time'da en çok reklam alan yerli dizileri;
yerlidizi%285%29.jpg

Muhteşem Yüzyıl zirveye geri döndü…
Medya Takip Merkezi'nin 10 -16 Eylül tarihleri arasını kaplayan yerli diziler araştırmasında, basında en çok yansıma sağlayan diziler de belirlendi. Buna göre, geçtiğimiz hafta bu sezonun ilk bölümüyle ekranlara gelen Muhteşem Yüzyıl, gerek Türkiye'de gerekse yayınlandığı ülkelerde adından bir hayli söz ettirmeyi başardı. Kadrosuna kattığı yeni oyuncularla da gündeme gelen dizi, haftanın en çok konuşulan yerli dizisi oldu.

Haftanın en çok konuşulan diğer dizileri;
dizi%2816%29.jpg

bütün çöp diziler çok reklam almış :))

yahşi cazibe geçen sene bitti nasıl çok konuşulmuş anlamadım ..