Gereksiz abartılan bir sofra
Küçükken de sevmezdim şimdi de sevmiyorum
Hiç rahat edemezdim ben, genelde kalabalık geniş aile toplantılarında çok da sıkışık olurdu. Alan da küçük, iyi bir tarafını göremiyorum.Neden öyle dedin ki ?
Oturmasından mı hoşlanmıyorsun genelde çoğu ondan sevmezGereksiz abartılan bir sofra
Aynen gereksiz yoruyor beni yerde oturmakOturmasından mı hoşlanmıyorsun genelde çoğu ondan sevmez
Çoğu da ondan sevmiyor @xdragxx de ondanmışHiç rahat edemezdim ben, genelde kalabalık geniş aile toplantılarında çok da sıkışık olurdu. Alan da küçük, iyi bir tarafını göremiyorum.
Evet bu gayet güzel duruyor ama bazı yiyeceklere mesafe uzak dayanışma gerekecekYuvarlak olmayan tarzda yer sofrasında sıkışma durumu yok. Burda aksine masaya sığmama durumunda şu şekil kurulur:
Ekli dosyayı görüntüle 95988
@bazinga @xdragxx @Gerekli24
Masa varken ne gerek var şöyle bir sofrayaYuvarlak olmayan tarzda yer sofrasında sıkışma durumu yok. Burda aksine masaya sığmama durumunda şu şekil kurulur:
Ekli dosyayı görüntüle 95988
@bazinga @xdragxx @Gerekli24
Genelde kahvaltıda tek başıma yemek yiyorum ve herzaman yer sofrası yapmaktayım. Akşam yemeklerim masada oluyorEvet bu gayet güzel duruyor ama bazı yiyeceklere mesafe uzak dayanışma gerekecek
Ayak'çılar tarafından linç edileceksin, hazır ol...Masa varken ne gerek var şöyle bir sofraya
Bu tür yer sofraları bana çıplak ayağı anımsatıyor. Hayatta nadir iştahımı kesen şeylerden bir tanesi de insanların ayaklarını görmektir. Fobim var bu duruma karşı
Çorap gibi güzel bir icat varken yalın ayak gezmek de ne bileyimAyak'çılar tarafından linç edileceksin, hazır ol...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?