Günümüzde daha çok köylerde yaygın olan bazılarımızın küçüklüğünde bazılarımızın hala kullandığı bir yemek yeme şeklidir. Tek tabaktan yeme seçeneği de vardır. Bağdaş kurarak oturtulur genelde.
Daha güzel ve etrafında çocukların olduğu bir foto ayarlayabilirdin@Dosi çocukluğumuza götürebilecek bir konu aklıma geldi dedim ya o buydu gerçi pek çocukluğa götürmeyebilir de. Ben hâlâ yer sofrasında yiyorum.
Bir ara gündem olduğu için bu resmi koymayı tercih ettimDaha güzel ve etrafında çocukların olduğu bir foto ayarlayabilirdin
Ben misafir olmadığı sürece hep yer sofrası kuruyorum
Samimiyet eksikBir ara gündem olduğu için bu resmi koymayı tercih ettim
İlk mesaj derken ?Samimiyet eksik
İlk mesaja atabilirdin
Konudan sonraki ilk mesajınİlk mesaj derken ?
Bir ara gündem olduğu için bu resmi koymayı tercih ettim
Samimiyet eksik
İlk mesaja atabilirdin
Yeni anladımKonudan sonraki ilk mesajınbeni etiket ettiğin yer
@Tolstoyevski sen hiç yer sofrasında bulundun mu? Senden uzun bir yazı bekliyorum
Misafir kapasitesini arttıralım...
Evet senelerce bizde de o kültür vardı ama bu soba gibi maziye sürüklemedi pek, belki soba denilince akla o güzel kar yağışlı kış günlerinin gelmesinin de etkisi var.Yeni anladımGerçi netten arttığımda pek bir şey bulamadım resim hep siyasilerin resimleri çıkıyor
@Tolstoyevski sen hiç yer sofrasında bulundun mu? Senden uzun bir yazı bekliyorum
Dezavantajın ne? Sakıncası yoksaFiziksel dezavantajımdan dolayı en sevdiğim sofradır. 🤩
Hiçbir sakıncası yok soğutan bedensel engelliyim, yürüyemiyorum.Tanışma bölümünde okuyabilirsiniz.Dezavantajın ne? Sakıncası yoksa
Daha önce konuya uğradım ama görmemiştim üzüldüm.
Yaradılanı severiz, yaratandan ötürü.Daha önce konuya uğradım ama görmemiştim üzüldüm.
Neden öyle dedin ki ?Tatsız bir nostaljidir, neyse ki azalarak bitmek üzeredir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?