Yer Gök Aşk'da Havva'nın Cenaze Sahneleri Çekildi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *Dream*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
Fox Tv'nin sevilen dizisi Yer Gök Aşk'da bir ayrılık daha yaşanıyor.Dizinin üçüncü sezon başında başrol oyuncusu Murat Ünalmış ayrılmışdı.Şimdide Murat Ünalmış'ın eşi bir başka başrol oyuncusu Birce Akalay ayrılıyor.Dizide Havva karakterini canlandıran Birce Akalay senaryo gereği doğumda ölecek.Havva'nın cenaze sahnesinin çekimleri geçtiğimiz günlerde yapıldı.Çekimlere Yer Gök Aşk'dan Lale Devri'ne geçen Selen Soyder'in canlandırdığı Toprak karakteride katıldı.Cenaze sahnesinin çekimleri sosyal medyaya düştü.
05842167576027399740.jpg

24496686108096480220.jpg

33724854673750176637.jpg

Bence diziyi çok etkilemez bu olay. Düşerse bile en fazla %3,50'lere düşer.
Yer Gök Aşk %3,50 ile falan devam eder hep böylelikle
NOT : Gerçi YGA'nın son sezonu bu sezon :D

Neden ayriliyor ki Birce.. Baska dizi projesi mi var?

Gerçek Yer Gök Aşk'cılar her daim diziye bakar kaç kişi ayrılsa bile :D !

Toprağın ayrılışı pek önemli değildi bence neticede dizinin ana karakterleri Yusuf ve Havva'ydı.İnsanlar onların aşkı için izliyordu şimdi ikiside yok

Bir çok kişi Toprak-Yusuf ilişkisinin olmasını istiyordu. Zaten Toprak Havvadan daha iyi bir insandı. :)

Bir çok kişi Toprak-Yusuf ilişkisinin olmasını istiyordu. Zaten Toprak Havvadan daha iyi bir insandı. :)

Dizinin başlarında oluşan bir durumdu bu daha sonra büyük çoğunluk Havva&Yusuf aşkını istedi öylede oldu zaten
Selen Soyder'in dizi değiştirmeside bu sebepden dolayı oldu.Genel çoğunlul Toprak&Yusuf çiftini isteseydi Selen Soyder dizide kalırdı

Dizinin başlarında oluşan bir durumdu bu daha sonra büyük çoğunluk Havva&Yusuf aşkını istedi öylede oldu zaten
Selen Soyder'in dizi değiştirmeside bu sebepden dolayı oldu.Genel çoğunlul Toprak&Yusuf çiftini isteseydi Selen Soyder dizide kalırdı
Toprak karakteri çok sevilmiş ki lale devrine geçince zdipteki diziyi zirveye çıkarttı

Selen Soyder diziden ayrıldı çünkü; Lale Devrinde kadın oyuncuya ihtiyaç vardı. Her iki dizinin de yapımcısı aynı olunca böyle bir yol denediler. :)

diziyi çok etkilemez bu olay. Düşerse bile en fazla %3,50'lere düşer.

Toprak karakteri Lale Devri ile sevildi.Yer Gök Aşk'da Yusuf&Havva'cılar çok daha fazlaydı
Lale Devrinde sağlam bir aşk olmadığı için Toprak karakteri çabuk benimsendi

- - - Ekleme - - -

Toprak karakteri Lale Devri ile sevildi.Yer Gök Aşk'da Yusuf&Havva'cılar çok daha fazlaydı

Üzüldüm ya,inşalah melisa aslı pamuk diziyi kurtarmaya yeter.. ve burak hakki.

- - - Ekleme - - -

ben öyle düşünmüyorum toprak zaten yer gök aşkta seviliyordu toprağın bıçaklandığı bölüm yer gök aşk o zamana kadar en yüksek reytingini alıp ezeli geçmişti :)

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

ben öyle düşünmüyorum toprak zaten yer gök aşkta seviliyordu toprağın bıçaklandığı bölüm yer gök aşk o zamana kadar en yüksek reytingini alıp ezeli geçmişti :)

Üzüldüm ya,inşalah melisa aslı pamuk diziyi kurtarmaya yeter.. ve burak hakki.

melisa aslı pamuk rolünü çok iyi yapıyor fakat Burak Hakkı biraz yetersiz duruyor. Zaten Tüm Facebook'ta bunu konuşuyor. Ama Melisa diziyi kurtarır bence :)

melisa aslı pamuk rolünü çok iyi yapıyor fakat Burak Hakkı biraz yetersiz duruyor. Zaten Tüm Facebook'ta bunu konuşuyor. Ama Melisa diziyi kurtarır bence :)

Bencede tam tersi haluk,melisayı seviyorum ama oyunculuğu çok soğuk ve donuk,ama diziye çok yakıştı alah için.burak hakkı gayet guzel oynuyor nesini beğenmemişler anlamadım..

Bencede tam tersi haluk,melisayı seviyorum ama oyunculuğu çok soğuk ve donuk,ama diziye çok yakıştı alah için.burak hakkı gayet guzel oynuyor nesini beğenmemişler anlamadım..

Bu senin düşüncen, saygım sonsuz. Ama bence Melisa 1 tane yaw :D Ama Burak'ın oyunculuğu çok soğuk ve yapmacık. :D