Yer Gök Aşk Oyuncuları Bu Sezon Lale Devri'nde!

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,577
Puanı
1,060
Avşar Film'in FOX ekranlarında yayınlanan iki başarılı dizisi Yer Gök Aşk ve Lale Devri daha önce bir ilki gerçekleştirmiş ve Yer Gök Aşk'ta 'Toprak' karakterini canlandıran Selen Soyder aynı karakterle Lale Devri'ne transfer olmuştu.

Mayıs ayında büyük final ile ekranlara veda eden Yer Gök Aşk oyuncuları, gelecek hafta 4. sezonuna başlayacak olan Lale Devri dizisine geçecek. Ve böylece Avşar Film bir ilki daha gerçekleştirmiş olacak.

Hatice Aslan yeni sezonda diziden ayrılmayacak. Zümrüt karakteri Londra'da yaşayacak. Çekimler geçtiğimiz günlerde Londra'da yapıldı.

İşte Yer Gök Aşk'tan Lale Devri'ne geçecek oyuncular;

Sultan (Ayşegül Günay)

ikHvgaa5SiU4YIHNoBEzrZtY.jpg

Münevver Hancıoğlu (İpek Erdem)

7hdVrFb2OP5j1lbgKelbErc6.jpg

Yiğit (Tolga Sala)

yh6RPpBAupS56zi9ijrhSPrI.jpg

Fox'tan yine ilginç ve garip hamleler. Gerçekten normal bir kanal değil. :)

bu kanalı anlamakta güçlük çekiyorum artık çok ilginç :D

. @xemrexxx ile diyorduk ve gerçekleşti. :D Çok iyi oldu Lale Devri oranlarını yükseltebilir bu sezon. :)

Neresi saçma asıl Toprak bu kişilerle irtibat kurmasa saçma olurdu. :)

Of yaa Sultan'ın yeni projesini beklerken saçma bir diziye girdi...İğrenç keşke yeni dizi seçseydi ortaaağm...:)

Sultan Lale Devri'ne bir kere konuk olmuştu...Diziyi zirveye taşıyan bölümdü galiba Sultan'ın geldiği bölüm...Kesinlikle reytingleri olumlu etkiler...:)

Bencede mantıklı olan şu bir anda ilişkisi kesilseydi daha saçma olurdu şuan bir saçmalık göremiyorum ben. :)

İyi takviyeler Lale devri dahada yükselecektir bu takviyelerle.

Bence de çok mantıklı bir hamle. Ayrıca FOX'tan ilginç hareketler diyorsunuz ama oyuncuları FOX seçmiyor Avşar Film seçiyor. Ama alışmışsınız tabi FOX'a laf soylemeye onun için hemen yazın :D Sultan adam eder Zümrüt'ü :D

Son düzenleme:
Sultan'ın gelmesi çok iyi oldu zaten tahmin ediyoduk Şükrü Avşar'ın bırakmıyacağını

Çok iyi olmuş dizi adına özelikle Ayşegül Günay :)