Yer Gök Aşk 3 sezon daha!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ibocn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ibocn

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
0
Puanı
117
Fox Tv'nin en iyi ve en başarılı dizisi olarak gösterilen Yer Gök Aşk Fox Tv ile 3 sezonluk anlaşma imzaladı. Yer Gök Aşk 3 sezon sürecekken , Lale Devri bu sezon bitecek.

Güzel haber hayranlar için.. Lale Devri'nin bitecegine bir yandan üzüldüm, çünkü sevdigim bir dizi ama bir yandanda; tadinda bitirsinler diyorum.

İki diziyide aynı senaristler yazıyo ama Yer gök aşk daha akıcı ve konusu bol devam etmesi daha iyi oldu
Lale Devri zaten konu sıkıntısı çekiyor senaristleride bu sezon başında son sezon olucağını açıklamışlardı :)

Ne gerek var ki şimdiden 3 yıllık anlaşmaya ? Belki 1-1,5 yıl sona dizi epey bozulacak hem reytingleri düşecek hem de hayranları ? Aceleci bir karar gibi :)

Ne gerek var ki şimdiden 3 yıllık anlaşmaya ? Belki 1-1,5 yıl sona dizi epey bozulacak hem reytingleri düşecek hem de hayranları ? Aceleci bir karar gibi :)
toplam 3 yıl sürecekmiş yani 1 sezon daha ben öyle anladım

3 sezon devam etmesi çok saçma. Pazartesi gününe çok güçlü bir dizi gelir ve Yer Gök Aşk gün değişikliğine gider, senaryosu şuan ki akıcılığından uzaklaşabilir. İzleyicisini kaybeder. Bu durumun en iyi örneği Arka Sıradakiler'dir. Durumu ortada Yer Gök Aşk'ın bu hale gelmesini açıkça söylüyorum istemem. Lale Devri ve Yer Gök Aşk bence bu sezondan başka 1 sezon daha yapmalılar. Lale Devri'nin bu sezon bitirilmesini, Yer Gök Aşk'ın ise 3 sezon daha sürecek olması mantıksız hamleler.

Bu haberi yapan arkadaş Yer Gök Aşk seveni galiba kafasına göre haber açmış ben bulamadım hiç bir yerde bu haberi

Yani bu sezondan sonra bir sezon daha çekecekler ve bitecek :)