Yepyeni Spor Kanalı: A Spor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,744
Puanı
1,060
thumbnail_1405340166.jpg

Turkuvaz medya grubu yepyeni bir spor kanalı açıyor!

A Haber'i bünyesinde bulunduran Turkuvaz medya grubu yepyeni bir spor kanalı açıyor. A Spor yeni yayın döneminde yerini alacak. Spor Toto Süper Lig maçlarından sonra usta yorumcuların yorumlarıyla renk katacağı programlarla birlikte, Ziraat Türkiye Kupası'ndan maçlar da yayınlanacak. Ayrıca her spor branşından naklen yayın, özel programlar, röportajlar ve benzeri her türlü yayın A Spor'da olacak.

A Spor, 14 Temmuz'u 15 Temmuz'a bağlayan gece deneme yayınına başlayacak.

İşte frekans;
12053 Mhz Symbol Rate: 27500, Polarizasyon: H ( Yatay ), FEC : 5/6​

Spor kanallarının artması güzel ama hiç umutlu değilim. A Haber'de spor adına olumlu kimse yok ki. ATV'deki kupa maçları da çok kötü. :(

bak işte bu çok iyi bir haber ne kadar çok spor kanalı o kadar daha seyredilecek spor etkinlikleri :)

İyi düşünülmüş tahminimce ATV'de yayınlanmayan anadolu kulüplerinin maçları bu kanalda yayınlacanak.

Çok iyi olmuş Türkiye Kupası maçlarının bu kanalda yayınlanacak olması bu sayede Kara Para Aşk'ın saati ile oynanmaz :D

Dün frekans listesni göz atarken ben de fark etmiştim ama konu için tarihi filan olmayınca konuyu açmayı bıraktım :X Benim baktiğim listede ne zaman yayına başlayacaği yazmıyordu(b)

Keşke atv müzik kanalı ve tv2-e2 tarzı gibi kanalda açsa:( En çok onları bekliyorum. -ki bu kanallarında HD'li versiyonları yok, olanlarda ücretli :X

Kanalın logosu :X

438222936425200150.jpg

Son düzenleme: