Yepyeni Filmler Vizyona Giriyor!

denizz19

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
7 Ocak 2012
Mesajlar
114,733
Reaksiyon puanı
63,555
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Sinemaseverler için yepyeni 5 film vizyona girmeye hazırlanıyor. Son yıllarda sinema filmlerinin fazlaca artması gözlerden kaçmadığı gibi izlenme oranları da göz doldurucu şekilde artış yaşıyor.

İşte bu hafta vizyona girecek 5 film...

İlk film senaristlik ve yönetmenlik görevini Uğur Yücel'in üstlendiği ''Soğuk'' filmi olacak. Filmin başrollerinde ise Cenk Alibeyoğlu, A.Rıfat Şungar, Şebnem Bozoklu ve Ezgi Mola gibi isimler yer alıyor. Filmin konusu ise 'Kars'ta geçen bir insanın hikayesi' olacak.

t2Y392B464PBs2DUC8evkNMe.jpg


İkinci film ise ''Ammar: Cin Tarikatı'' olacak. Yönetmenliğini Özgür Bakar'ın yaptığı, senaryosunu da yönetmen ve Alper Kıvılcım'ın yaptığı filmde başrol oyuncuları ise Duygu Paracıkoğlu, Eylül Su Sapan, Ozan Akbaba ve Burak Sarımola yer alıyor.

Filmin konusu ise şöyle...

Film, dört arkadaşın çıktığı bir haftasonu tatilinde, kalacakları eve gelen istemedikleri bir misafirle gelişen olayları konu ediniyor.

0uYutOM8PEVeAB0k19K2yeiT.jpg


Üçüncü filmimiz ise ''Mavi Ring''. Filmin yönetmen koltuğunda Ömer Leventoğlu oturuyor ve senaryosu ise yine yönetmen ve Bayram Balcı'ya ait. Filmin başrollerinde ise Ezgi Çelik, Kemal Ulusoy, Nazmi Kırık, Şerif Şahinler ve Selahattin Taşdöğen yer alıyor.

HO3sNC9upm5ImI7Mnl5nzZ9k.jpg


Dördüncü filmimiz ise ''Non-Stop''. Filmin yönetmen koltuğunda Jaume Collet Serra oturuyor. Filmin başrollerinde ise Liam Neeson, Julianne Moore, Anson Mount ve Michelle Dockery yer alıyor.

Filmin konusu ise şöyle...

Film, Liam Neeson'un 12 bin kilometre yükseklikte 146 kişinin hayatını kurtarmak için zamanla yarışını konu alıyor.

rZ85IpCuH60nKEV0CiVOB5sP.jpg


Ve son filmimiz ise ''Hazine Avcıları''. Merakla beklenen filmlerden biri olan Hazine Avcıları'nın yönetmen koltuğunda ise George Clooney yer alıyor.

Filmin başrollerinde ise George Clooney, Matt Damon, Bill Murray ve John Goodman gibi isimler yer alıyor.

Filmin konusu ise şöyle...

Gerçek bir hikayeden beyazperdeye uyarlanan filmde, bir grup tarihçi ve sanat uzmanın bir araya gelmesiyle oluşan ekip, Naziler tarafından ele geçirilen ve her an yok olma tehlikesiyle karşı karşıya olan önemli sanat eserlerini kurtarmaya çalışıyor.

NB9zUctIPJTSP1YLhBMfLUjM.jpg
 
Katılım
22 Aralık 2011
Mesajlar
18,893
Reaksiyon puanı
8,677
Puanı
860
Konum
Antalya
Soğuk ve Ammar filmleri dikkatim çekti. Özellikle Ammar. Sınavdan sonra kafa dağıtmak için iyi olabilir :)