Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Dizime olan yorumlariniz için çok tesekkür ederim öncellikle.@xemrexxx Ilerleyen bölümlerde bende olacagim. @beyazsoy Burada hiç kimse senarist degil öncellikle. Hiçbirimiz burada senaryo dersleri, senaryo workshoplari almadik. Burada amatörce senaristlik yapiyoruz ve FavoriForumum için senaryolar yaziyoruz. Burada yayinlanan dizileri, gerçek dizilerle karsilastirmak ne kadar dogru bilemiyorum ama ben senaryo egitimi alacagim gelecek ay insallah. Ve daha basarili projelere imza atacagimi düsünüyorum.
Dizime olan yorumlariniz için çok tesekkür ederim öncellikle.
@xemrexxx Ilerleyen bölümlerde bende olacagim.
@beyazsoy Burada hiç kimse senarist degil öncellikle. Hiçbirimiz burada senaryo dersleri, senaryo workshoplari almadik. Burada amatörce senaristlik yapiyoruz ve FavoriForumum için senaryolar yaziyoruz. Burada yayinlanan dizileri, gerçek dizilerle karsilastirmak ne kadar dogru bilemiyorum ama ben senaryo egitimi alacagim gelecek ay insallah. Ve daha basarili projelere imza atacagimi düsünüyorum.