Yepyeni Bir Dizi Geliyor: "Bizim Okul" | Erler Film

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Duayen yapımcı Türker İnanoğlu'nun rekortmen dizisi Akasya Durağı önümüzdeki ay ekrana veda ediyor. Dizinin bazı oyuncuları 'Bizim Okul' isimli yeni projede rol almaya hazırlanıyor.

Kanal D'de ekrana gelen Akasya Durağı'nın ekran macerası son buluyor. İnanoğlu 4 sezondur ekrana gelen dizinin 3 başrol oyuncusunun yanı sıra genç isimlerden oluşan ekibiyle yeni bir proje çekmeye hazırlanıyor. Yeni dizinin adı 'Bizim Okul' Yayın kanalı önümüzdeki günlerde açıklanacak olan Bizim Okul'un kadrosunda Zeki Alasya, Cezmi Baskın ve Levent Ülgen'in yanı sıra akasya Durağı'na sonradan katılan Pınar Aydın, Gazanfer Ündüz ve Mehmet Kurt gibi genç oyuncularda rol alacak.

Yönetmen koltuğunda Yaşar Seriner'in oturacağı diziyi yine 'Akasya Durağı'nı kaleme alan Resul Ertaş yazıyor.

Dizide Zeki Alasya, okul müdürü olarak seyirci karşısına çıkacak. Akasya Durağı'nın gedikli taksicileri Cezmi Baskın ve Levent Ülgen ise yeni dizide bu kez öğretmen olarak karşımza çıkacaklar.

Nasıl bir iş olacak bilmiyorum ama Zeki Alasya - Levent Ülgen - Cezmi Baskın üçlüsü Akasya Durağı'nın kopyası izlenimi verecek. Cennet Mahallesi'nden sonra Görgüsüzler yapılmıştı bu da onun gibi bir şey olacak herhalde.

Kanal D olur muhtemelen kanali..

Basarilar

Off Sinan Kaya Memleket Kartalkaya Geldim Buraya Kaya Kaya Varsa Elbette ki izlerim
Süper dizi olacak galiba

Bence Kanalı Kanal D Olur Gibime Geliyor

- - - Ekleme - - -

Sinan Kaya Öğretmen Olacak Ha Yakışır

Erler Film görüldüğü gibi oluşan kadroyu bırakmamakta kararlı ve o yüzden yeni bir dizi başlatıyorlar. Akasya Durağı'nın bir bakıma kopyası gibi duruyor. Zeki Alasya'nın 'Akasya Durağı' dizisinde Durağın sahibi olarak karşımıza çıkmaktaydı ve burada okulun müdürü olarak karşımıza çıkacak yani okulun sahibi bir bakıma. Cezmi Baskın ve Levent Ülgen'in 'Akasya Durağı' dizisinde taksicileri canlandırıyordu ve burada öğretmenleri canlandıracak. En azından 'Akasya Durağı' bitiyor ve yeni bir dizi başlıyor. Yeni dizi olan 'Bizim Okul'un kadrosuna, Akasya Durağı dizisinden isimler katılacak. Erler Film'in yeni çekeceği diziye baktığımızda, 'Akasya Durağı'nın kadrosunu fazlasıyla sevdiğini görüyoruz. 'Hayat Bilgisi' tadında bir dizi olsa hiç fena olmaz bence. 'Bizim Okul'un oluşacak kadrosunun güçlü olmasını bekliyorum, süpriz isimler karşımıza çıkabilir. Umarım iyi bir dizi olur. Hayırlı olsun. Belki izlerim. Okul dizileri hoşuma gidiyor ve o yüzden büyük ihtimalle izleyebilirim.

Bence de Kanal D'ye atıverirler bu diziyi.

Levent Ülgen varsa izlemeye değer

- - - Ekleme - - -

Kanalı Kanal D olacak bencede

izlemem tabiki akasya durağı 2 olur herşeyi aynı

Ben FOX olacak diyorum. Eğer Kanal D`de olsaydı Akasya bitmezdi zaten

Ben FOX olacak diyorum. Eğer Kanal D`de olsaydı Akasya bitmezdi zaten

Mantıklen bitirecek ki yerine onu koyacak bitirmeden nasıl olacak o iş
aynı oyuncu iki dizide mi oynuyacak aynı yapım farklı isim

- - - Ekleme - - -

aga çok kalitesiz ya izleyemiyom ben

Çok kalitesiz zaten ama diyorum ki Cennet Mahallesi gibi olursa neden olmasın izlenir hacı şu isimlere baksana
zaten bende bakmıyacağım

Bence kanal olarak Kanal D veya TV2 olabilir.Ayrıca ben Levent Ülgen,Cezmi Baskın ve Zeki Alasya olduğu için kesin izlerim.:excitement: