Yepyeni Bir Dönem Dizisi Geliyor

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059
Ünlü oyuncu Hazal Kaya yeni sezon da Show TV'de ekrana gelecek olan 'Bodrum Hakimi' dizisinde rol alacak.

Dizi, Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk kadın hâkimlerinden olan ve 1951'de atandığı Bodrum'da çeşitli yorumlara konu olmuş, intihar ederek hayatına son veren Mefaret Tüzün'ün gerçek hikâyesini ele alıyor.

Yeni sezonun yeni dönem dizilerinden biri olacak olan dizide Hazal Kaya bir mahkuma aşık olan hakimi canlandıracak. Seyreden herkesin duygusal bir hal alacağı dizi yeni sezonda Show TV
'de ekrana gelecek.

546004_354415637946535_100001343054389_939772_1040131476_n.jpg

Son düzenleme:
tek başına hazal bnm için yeterli değil yanına çağatay gibi güzel bir oyuncu lazım... başta mehmet akif alakurt diyolardı keşke o olsa...

Hazal Kaya varsa kesinlikle tutar. Hazal Kayanın en iyi dizisi Aşkı Memnu ve Adını Feriha Koydumdur. Açıkcası Hazal Kayanın bu sezon Kanal D`de olacağını düşünmüştüm

Hazal'ın bu işi de tutacak gibi görünüyor. ama ben Hazal'ın başka kanallarda olmasını da isterdim açıkcası :)

Tutabilecek bir konusu var bence. Hazal Kaya'da iyi bir kitle elde etti. :) Tutma ihtimali yüksek :) Bakalım erkek oyuncu kim olacak ? :)

Süper!! Bodrum Hakimi raftan kalkmiyor! Çok sükür. Helal olsun Medyapim! Kesinlikle izleyecegim. Hazal Kaya çok çok basarili bir aktrist. :)

inanilmaz sevindim.bu haber icin cok sevindim.ben hazal icin her seye katlanirim.

Inanilmaz sevindim, diziyi sadece Hazal Kaya icin izlerim, Hazal varsa Reytingde var, dizi ilk 2 de rahat yer alir , Dizinin konusuda çekici :D <3 Medyapimi kutluyorum gercekten, bu iki sene icinde cok büyük basari elde etti, Adini Feriha Koydum, Eve düsen Yildirim, Umutsuz Ev Kadinlari, Fetih... ve hepside tutuldu ve Reytingleride Muhtesem ...

Hazal Kaya, başarılı bulduğum bir oyuncu fakat bu rol için bana doğru bir seçim gibi gelmedi. Hakim rolü için yaşça daha büyük bir ünlü seçilebilirdi.

komiklil mi yapildi yahuu hic hazal bu yasta hakim olur mu :)))))))) tam komedi. hazalin reytingi var sagalim mantigi :))))+++

hazal kaya bence bu rol için biçilmiş bir kaftan ama en az onun kadar güçlü birde erkek başrol olması lazım..