Yenilmezler 2 (The Avengers 2) Fragmanı Çıktı !

DC ile Disney'i karıştıranı ilk kez gördüm.
Şunu da söyleyeyim Batman'ın öyle yarasa ısırığı falan yok.
Özel bir gücü de yok iyi ekipmanları var o kadar bir de dinle bağdaştırmanı anlamadım ben bu kadar sığ ve cahil bir yaklaşım göremedim.Christopher Nolan var ya tüm Marvel evreniyle top diye oynar.Bir Batman serisinin bir de Marvel filmlerinin puanına bak farkı anlarsın.The Dark Knight çoluk çocuk filmi değil tabi süper-kahraman diyince herkesin aklına geliyor öyle geliyor ama.Bu arada bu tarz filmlerde gerçeklik payı arayanı da ilk kez görüyorum.Kardeşim gözünü seveyim saçma sapan konuşup 4 gözle beklediğim şu filmden soğutma beni ya.

Yav ne diyosun sen ya hadi Allah askina bir git be İron Man hurdayla kendine zirh yapip o magaradan kacip üstün yapay zeka Jarvisin de yardimiyla kendine zirh yapmadı mi ilerleyen yillarda böyle zirhlar Ameirikanin en güçlü silahlari olacak bak gör

Yunus Peygamberden söz etmişlerdi hatirliyosan bir tane daha vardı hatirlayamadim şimdi diğerlerinde bir kere bile sözü edilmiyor

Ben kendi zevkime bakarim puanlama falan beni ilgilendirmiyor Vadiye hak etmediği orani verenlere mi güvenecem Allah aşkına

Son düzenleme:
Edward Norton'u bende çok severim, kesinlikle adı yeter de Mark Ruffalo da harika oyuncudur, başka filmlerini izledin mi?

@potterhead Körlük, Zindan Adası ve Sil Baştan filmlerinde de oynamıştı ve onları da izledim. Kötü oyuncu demiyorum hiç şüphesiz iyi oyuncu ama Hulk karakterine yakıştıramadım. Edward Norton'ın tipi olsun, mimikleri olsun daha yatkındı o karaktere.

Bu arada @Polat Şaşmaz Nolan'ın çektiği Batman Üçlemesinde de olağanüstü, Fantastik bir şey yok, aynı Tony Stark gibi kendi zekasıyla yapıyor her şeyi.

Tek fark Batman filmi gerçek bizim dünyamızda geçiyor, yani filmde de fantastik bir durum olmuyor, gökten Tanrılar inmiyor.

Tabi ikisini kıyaslayacaksak eğer, kalite bakımından Batman Üçlemesi kendini aşmış bir şekilde önde bitirirken, eğlence ve zevk bakımından Iron Man Üçlemesi her türlü alır.

Kardeşim dublajla oyunculuk yapılan orta doğudaki bir ülkenin hükümetinin reklamını yapan bir dizi-filme kim kaliteli bulur mantık sınırlarını zorlama.Ayrıca her filmde Allah veyahut peygamber zikredilmek zorunda mı sen kendi zevkine bakıyorsan git Puslu Vadini izlemeye devam et hadi.

Yok artik. Şu filmleri izleyip bu yorumu yaptiysan ne diyim bilemedim şimdi ama su filmleri izlemeyip Batman Superman gibi tövbe Yarabbim kendilerini tanri gibi gösteren basit filmleri karsilastiriyorsan diyecek bir sey yok
Batman'in süper güçleri olmadığını biliyorsundur inşallah.
Gerçeğe en yakın süper kahramanlardan biridir çoğu kişiye göre.Son Nolan filmlerinde iyice olabilitesini gösterdiler zaten.

Batman'in süper güçleri olmadığını biliyorsundur inşallah.
Gerçeğe en yakın süper kahramanlardan biridir çoğu kişiye göre.Son Nolan filmlerinde iyice olabilitesini gösterdiler zaten.
Şu an en gerçekcisi İron Mandir acik ve net... İron Manin yönetmeni falan Batman kadar iş cikaramamis olabilir ama İron Man-Batman cekismesine bakarim ben İron Man Batmani ezer mi ezer diyecek birşey yok yani