Yenilmezler 2 (The Avengers 2) Fragmanı Çıktı !

Polat Şaşmaz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,599
Puanı
1,061
Marvel'in süper kahramanlarından Iron Man,Hulk,Thor,Captain America,Nick Furry,Black Vidov,Havkey'in Dünyayı kurtarmak için güç birliği yaptıkları Yenilmezler filminin 2.filminin ilk fragmanı da çıktı.

Yenilmezler Ultron Çağı filmi yılın en çok beklenen filmleri arasında en üst sırada. Filmin konusu Tony Stark tarafından geliştirilen ancak ona sadık olmayan, yapay zekaya sahip, insan soyunu yok etmeyi hedefleyen Ultron'u durdurmak. Olaylar yavaş yavaş Ciwil War'a yani İç Savaş'a doğru kaymaya başlıyor. İç Savaş Demir Adam ve Kaptan Amerika'nın fikir ayrılığı sonucu büyük bir kaosa, kahramanlar arası Savaş'a yol açması anlamına geliyor. Tony Stark tarafından geliştirilen Ultronu Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Yasin Komutan olarak tanıdığımız Ertuğrul Şakarın seslendirmeni Bahtiyar Engin seslendirecek.

Fragmana bakarsak Tony Stark'ın seslendirmeni değişmiş bu karaktere olumlu mu olumsuz mu yansıyacak bu filmle beraber karşımıza çıkacak.

Tanıtım Fragmanı:

1.Fragman:

Yenilmezler 2, Mayıs 2015'te 3 Boyutlu Olarak Sinemalar'da..!

Son düzenleme:
Keşke Hulk"u Edward Norton oynasa, ilk filmde boşluğunu dolduramadılar, o gözlüklü adam filan hikaye, Edward Norton'un ismi bile yeterdi.

Bu arada Tony Stark'ı yeniden görecek olmak güzel.

İron Man 3, Captain Amerika 1 ve Thor'u The Avengers filminden daha çok beğenmiştim nedense. Avengers'da da Türk döneri yemeleri hoşuma gitmişti.

Bu arada Marlon Brando bile seslendirse, dublaja karşıyım. En iyisi orjinal diliyle altyazılı izlemektir. Eğer sinemalara dublajlı olarak girerse torrentını bekleriz ne yapalım.

@Polat Şaşmaz ertuğrul şakarıda başkası seslendirmiyormu

ertuğrul beyin kendi sesini hiç duymadım ben bilmiyorum yanı 🙂🙂🙂

yenilmezler 2 filminde kesinlikle örümcek adam olmalıydı bence çok büyük hayallerle bekliyordum 🙁🙁🙁🙁

yenilmezler 2 filminde kesinlikle örümcek adam olmalıydı bence çok büyük hayallerle bekliyordum 🙁🙁🙁🙁
Captain America ya bu bölümde yada 3.bölümde kesin ölecek. 3.filmde Örümcek Adam'ın da olması için (hikayede çok kritik bir rolü var) Sony ve Disney anlaşmak üzere...3.filmde Örümcek Adam ve Wolverine sürprizi olabilir.

çizgi filimlerinde örümcek adam önderdlik yapıyordu diğer süper kahramanlara yanı en baştan örümcek adam olabilirdi bence tobeyi tekrar görmek çok güzel olucak eski örümcek adamı canlandıran çocuk gelicekmiş yenisine ısınamadım ben zaten 🙂🙂🙂

Oha İnsallah

Yok yenilmezlerin lideri iron man 1 i izlediysen anlamissindir

Oha İnsallah

Oha İnsallah

örümcek adam gelirse tobey olucak diye okumuştum ben en iyi seçim olur 🙂🙂
yok cnm ben çizgi filmini diyorum bunların hepsinin bir arada olduğu çizgi filmelrde izlemiştim ben orada örümcek adam ve batmanda oluyordu umarım zamanla yenilmeler filminede gelirler 🙂🙂

Bunlar fasa fiso.İron Man'in çizgi filimini severdim ama Downey'nin oynamasıyla tiksindim.Onun dışında Kaptan Amerika'yı,Hulk'u falan hiç sevmem.

EDİT: Batman hayranıyım.

Azda olsa Superman(son filmi man of steel fena değildi) ve Spiderman'e sempatim vardır.

Bende hikayelerini okudum İron Man baslari bunlarin arastir istersenq

Yok artik. Şu filmleri izleyip bu yorumu yaptiysan ne diyim bilemedim şimdi ama su filmleri izlemeyip Batman Superman gibi tövbe Yarabbim kendilerini tanri gibi gösteren basit filmleri karsilastiriyorsan diyecek bir sey yok

Yok artik. Şu filmleri izleyip bu yorumu yaptiysan ne diyim bilemedim şimdi ama su filmleri izlemeyip Batman Superman gibi tövbe Yarabbim kendilerini tanri gibi gösteren basit filmleri karsilastiriyorsan diyecek bir sey yok

The Dark Knight mı bu filmin yanında basit.[emoji2] Bu başlıkta bu filmin Batman'le karşılaştırılması bile ayıp.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

The Dark Knight mı bu filmin yanında basit.[emoji2] Bu başlıkta bu filmin Batman'le karşılaştırılması bile ayıp.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Ben dinimize uygun olup gucluluklerine bakarim. İron Man dinimize uygun öyle Örümcek İsirigiyla yarasa isirigiyla falan değil adam kendi zekasıyla yapıyor İron Mani. Arada adama Peygamberlerden kissalarda veriyolar. Ayrica Batman falan hikaye Marvel evreninin de en güçlü kahramani İron Mandir.

The Dark iyi çekilmiş olabilir ama dinimize uygun olmayip güçlü de kahraman olmasi isi bozuyor.

Benim acimdan Batmanle Marvel filmlerinin karsilastirilmasi bile ayip. Marvelda bir kurgu bir gerceklik payi var Disney de yok. O nedenle Marvelin tüm kahramanlari ünlüyken Disneyin sadece Batmani ve Supermani var.