"Yeniden Başlayalım" mı?

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
23 Aralık 2011
Mesajlar
29,669
Reaksiyon puanı
13,168
Puanı
1,059
Uzun süredir TV dünyasından uzak duran Serap Paköz, yeni bir kadın programıyla ATV ekranında.

Stil Medya'nın yapımcılığında yakında ATV'de başlayacak ve hafta içi her gün yayınlanacak olan 'Yeniden Başlayalım' adlı programda yardım isteyenlerin sorunlarına (psikolog, avukat ve doktor) uzman konuklarla birlikte çözüm bulunarak yeni bir hayata ilk adımlarını atmaları sağlanacak.
Ayrıca 'Yeniden Başlayalım' programı bir ilke imza atıyor ve açtığı konuk eviyle mağdur kadınların, kendi ayakları üstünde durup, sorunları çözülünceye kadar sığınmalarını sağlıyor.
Konuk evindeki kadınlar, açılacak beceri ve meslek edindirme kurslarında eğitim alacaklar, bir meslek sahibi olup, işe yerleştirilecekler. Yeniden başlamak için gelen kadınların çocuklarının ihtiyaçları da bu evde yaşadıkları sürece sağlanacak.
Anneler ev yaşantılarında hep birlikte grup çalışmalarında bulunacak, müzik, tiyatro, el becerileri gibi topluca yapacakları aktivitelerle de sosyal yaşantılarını sürdürecek ve yeni bir hayata ilk adımlarını atacaklar.
Yardım isteyen kadınları programa bekleyen tecrübeli sunucu Serap Paköz, 'Dur, yalnız değilsiniz. Elele verelim ve YENİDEN BAŞLAYALIM' diyor.
"Yeniden Başlayalım" çok yakında ATV'de.
 

Fks14

Emekli
Katılım
15 Şubat 2011
Mesajlar
55,493
Reaksiyon puanı
2,346
Puanı
809
Çok çok sevindim.. Serap Ezgü'yü çok zamandir göremiyorduk ekranlarda.. Sonunda hasret bitti.