Yeniden Başlangıç Geliyor!

GunesinOglu

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
22,467
Puanı
860
Cen Yapım'ın yaptığı dizi yakında başlıyor.Öncelikle dizideki 4 başrolü tanıyalım

Mehmet-Oldukça inatçı bir kişiliğe sahip. 25 yaşında.
Deniz-Can damarına basılmadıkça kimseyle kavga etmeyen biri.25 yaşında
Umut-Her şeye çok çabuk sinirlenen biri.25 yaşında
Ceren-Hiçbir şeyi umursamayan,insanlarla oynamayı seven biri.26 yaşında.

Şimdi genel özete gelelim.

Üç eski dost üniversite hayatlarında aynı kıza aşık olmuşlar.Ama üçünün de diğerlerinin hoşlandığından haberi yok.Hepsi birden kıza açılmak isteyince hepsi diğerlerinin de aşık olduğunu anlar ve şoka uğrar.Kızın içinden sinsi planlar geçer.Ve onların içinden Mehmet'i seçer.Bunu duyan diğer ikisi oldukça üzülür ve üçünün dostluğu yalan olmuş olur.Umut Diyarbakır'a ailesinin yanına,Deniz ise yurtdışına Finlandiya'ya gitmişti.Ceren Mehmet'le iki sene beraber olduktan sonra.Mehmet'ten sıkılıp başka bir erkekle beraber olmaya başlar.Mehmet bunu öğrendikten sonra intihar etmeye kalkışır.Ve balkonun camından aşağı atlar.Ama sonucunda son iki senelik hiçbir şeyi hatırlamaz.Doktorlar en yakınlarının numaralarını sorunca Umut'la Deniz'in numarasını verdi.Ve ardından olaylar başlar.

Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim

(24 Ekim 2014 günü başlıyoruz)

Son düzenleme:
Hafızasını kaybettikten sonra Umut ile Deniz'in numarasını nasıl hatırlıyor ?

2 yıllık hafızasını dedim

Kızın yaşı neden büyük ben sevmedim.

2.si Keşke balkondan atlamasaydıda saksı düşseydi.

Hep kızlar mı küçük olacak.Biraz da kızlar büyük olsun demi ya

Bu hikayenin sonu kanlı biter. Türk filmlerine benzemiş, sonunda en delikanlısı 1ini vurur diğerini yatakta yakalar 2sinide öldürür ve en son kendi kafasına sıkar. Benim tahminim bu, senaryo hakkında cnm

@Cengo bekliyorum günü pazar olsa tutar 😉

bekliyorum takip ederim bölümlerede etkiletsin beni detaylı yorumlrı 1.bölümde yaparız😉

Bu hikayenin sonu kanlı biter. Türk filmlerine benzemiş, sonunda en delikanlısı 1ini vurur diğerini yatakta yakalar 2sinide öldürür ve en son kendi kafasına sıkar. Benim tahminim bu, senaryo hakkında cnm
Benim aklıma gelende bundan farklı değil

Ayrıca başarılar dilerim @Cengo bana kalırsa şu uyuz kız bi onu bi diğerini oyalasın aslında hepsiyle beraber olsun