Damien Duff
Süper Favori Üye
yapar Güzel çirkindede olmuştu aynısıYok öyle bir şey olmaz.Zaten bir başrol öldü.
yapar Güzel çirkindede olmuştu aynısıYok öyle bir şey olmaz.Zaten bir başrol öldü.
Yok sanmam.Güzel bir final olacaktır.yapar Güzel çirkindede olmuştu aynısı
finallerde hiç iyi bitiremiyorum zaten cnm önce @kvp-medya aile dizisinde finalde öldüm sonra bugün @pompy mehemt canın maceraları finalde öldüm @Cengo finalindede tımarhaneye yatırırdım hiç mutlu sonla bitiremiyorum finalleri
Aynen bir kere de evlenfinallerde hiç iyi bitiremiyorum zaten cnm önce @kvp-medya aile dizisinde finalde öldüm sonra bugün @pompy mehemt canın maceraları finalde öldüm @Cengo finalindede tımarhaneye yatırırdım hiç mutlu sonla bitiremiyorum finalleri
finallerde hiç iyi bitiremiyorum zaten cnm önce @kvp-medya aile dizisinde finalde öldüm sonra bugün @pompy mehemt canın maceraları finalde öldüm @Cengo finalindede tımarhaneye yatırırdım hiç mutlu sonla bitiremiyorum finalleri
Merak etme lo benimkinde süper üçlü ( @EnveR @kvp-medya @destere ) den biriyle olursun mutlu mesut bitirirsin diziyi
zaten kendi senaryom mutlu sonla biticek evlilikle bitiricem yarın iş başa düştüAynen bir kere de evlen
Hadi bakem bekliyoruzzaten kendi senaryom mutlu sonla biticek evlilikle bitiricem yarın iş başa düştü
üçüylemi evlenicem töbe töbe hahahaHadi bakem bekliyoruz
Bu arada dizimin finalinde 3uylede olabilirsin kafamda manyak fikirler var
Ayol ne evlenmesiüçüylemi evlenicem töbe töbe hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?