Yeni YouTube Dizisi: 'N Kuşağı'

slhttnmtl

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
25,286
Puanı
1,060
yeni-youtube-dizisi-n-kusagi-nin-ilk-bolumu-yayinlandi-ilk-yorumlar-olumlu-1619005189.jpg

TAFF Pictures, Sugarworkz ve Merzigo'dan yeni YouTube dizisi!

Yapımcılığını TAFF Pictures, Sugarworkz ve Merzigo'nun üstlendiği dizinin kadrosunda Naz Çağla Irmak, Alper Baytekin, Ezgi Gönültaş, Bora Ecer, Yasemin Akgül, Emine Gülsüm Göznümer bulunurken senaristliğini Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi, yönetmenliğini Emre Bahadır Çırakoğlu üstleniyor.

Üniversiteli ve işsiz dört gencin Youtuber olma serüvenini anlatan dizinin ilk sezonu 10 bölümden oluşuyor.

'N Kuşağı' 2. bölümüyle bugün YouTube'da!

Ekli dosyayı görüntüle 101670

TAFF Pictures, Sugarworkz ve Merzigo'dan yeni YouTube dizisi!

Yapımcılığını TAFF Pictures, Sugarworkz ve Merzigo'nun üstlendiği dizinin kadrosunda Naz Çağla Irmak, Alper Baytekin, Ezgi Gönültaş, Bora Ecer, Yasemin Akgül, Emine Gülsüm Göznümer bulunurken senaristliğini Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi, yönetmenliğini Emre Bahadır Çırakoğlu üstleniyor.

Üniversiteli ve işsiz dört gencin Youtuber olma serüvenini anlatan dizinin ilk sezonu 10 bölümden oluşuyor.

'N Kuşağı' 2. bölümüyle bugün YouTube'da!

Komedi mi bu ne bu :A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
1.Bölümü izlemiştim saçma diyenlerler bi zahmet kendi çöp dizilerine baksınlar 😡 @slhttnmtl
Konusu itibariyle öyle bir çıkarım yaptım, ve diziyi izlemedim zaten. 😱 Şahsen şu anda gerek TV'de gerek internet üzerinden izlediğim dizilerin çöp olduğunu düşünmüyorum.