Yaşın kaç küçüğüm acaba ?Vadicilerin yeni kendini avutma yontemi
Alinti uaparken mesajinizi degistiriyorlar
Hey Allahım Dunya bir dizi yuzunden ne hale gelmis
Ne diyecekler? Şike var şike. Tüm Türkiyede ölçüm yapılmalıHer konuda Vadi bu sezon tum dizileri gecer , vadi 35 reyting alir , vadi fark atar , hep diyosunuz , bence okadar abartmayin , sonra alamazsa ne diyeceksiniz cok merak ediyorum.
Aynen , bekleyelim gorelim 30 reytingi.
Ne diyecekler? Şike var şike. Tüm Türkiyede ölçüm yapılmalı
Ya da Kanal D atv`ye baskı yapmıştır sık-sık reklam oynatıyorlarAynen , bekleyelim gorelim 30 reytingi.
Yüzyıl hayatın da hiç 30 reytingi göremediAynen , bekleyelim gorelim 30 reytingi.
Vadi 30 reyting almıştı galiba yoksa yanlış mı hatırlıyorum
Vadi dışında hiç bir dizi 30 reytingi görememiştir
Gormedi , ama simdi en cok izlenen dizi , zirveden 1-2 defa disinda hic inmedi , Vadi 30 reyting almis olsun simdi 8 , zirveden defalarca indi , e siz tabi hep o donemlere gidiyosunuz yani 20 reyting aldigi zamanlara , simdiye bi baksaniza 9 reytingler'de dolasiyo.Yüzyıl hayatın da hiç 30 reytingi göremedi
Abartılacak tabi şimdi şunlardan sonra sen otur yerine
Necati ÅaÅŸamaz'a Polis Eskortu | Video | Teleizle
Kurtlar Vadisi tanıtım VİDEO'su rekor kırıyor | Ekonomi Haberleri I Türkiye'nin en saygın ekonomi ve iş dünyası sitesi
hatta bu konuda RevaN rezil oldu fotoşok diyerek şimdi gelir bahane üreter ben en iyisi mesajını gösterem
şimdi rezil ettiğim an
Ve son olarakta REvaN fragmana bakmadan gerdek gecesinden bahsetti yine rezi oldu daha çok var o konuda rezil olduğu ben kendisine şu şekilde mesaj yazmıştım
Kafandan yorum atma gerdek gecesi yok sokun şunu kafanıza sokun !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rezil olmadan önce 1 dakikaya vidioya bakın:biggrin:.Bir koyun bir yöne gitti hepiniz o yöne nerede o gerdek vidiosu allahım ya bir kerede kafadan yorum atmayın
Sözün Bittiqi An
Cenazede 'Polat Alemdar' izdihamı - İnsanlar- ntvmsnbc.com
Cenazede Polat Alemdar izdihamı birazdan 16.12.2011 FOX TV Haber izle buda vidiosu
Bunlardan sonra abartınmıyacakta ne abartılacak 😉 şimdi otur yerine
- - - Ekleme - - -
Abartılacak tabi şimdi şunlardan sonra sen otur yerine
Necati ÅaÅŸamaz'a Polis Eskortu | Video | Teleizle
Kurtlar Vadisi tanıtım VİDEO'su rekor kırıyor | Ekonomi Haberleri I Türkiye'nin en saygın ekonomi ve iş dünyası sitesi
hatta bu konuda RevaN rezil oldu fotoşok diyerek şimdi gelir bahane üreter ben en iyisi mesajını gösterem
şimdi rezil ettiğim an
Ve son olarakta REvaN fragmana bakmadan gerdek gecesinden bahsetti yine rezi oldu daha çok var o konuda rezil olduğu ben kendisine şu şekilde mesaj yazmıştım
Kafandan yorum atma gerdek gecesi yok sokun şunu kafanıza sokun !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rezil olmadan önce 1 dakikaya vidioya bakın:biggrin:.Bir koyun bir yöne gitti hepiniz o yöne nerede o gerdek vidiosu allahım ya bir kerede kafadan yorum atmayın
Sözün Bittiqi An
Cenazede 'Polat Alemdar' izdihamı - İnsanlar- ntvmsnbc.com
Cenazede Polat Alemdar izdihamı birazdan 16.12.2011 FOX TV Haber izle buda vidiosu
Bunlardan sonra abartınmıyacakta ne abartılacak 😉 şimdi otur yerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?