Benim dizi ve programlarımda cinsiyetin önemi yoktur.
@Maskeli Fedai benim gelinim damatta @xBUGRAx
Benim dizi ve programlarımda cinsiyetin önemi yoktur.
Bu kadar uyumsuz bir ailenin ömrü uzun sürmez.
İtiraflar yetmiyor mu
Ayy tamam kurgusal olarak eklerim birkaç parlak.Görseydik daha motive şekilde yarışırdık.
Bu kadar uyumsuz bir ailenin ömrü uzun sürmez.
@Çiğdem- bunlar beni korkutuyor bak forumu bırakırımİçinde var biliyorum.
Şaşırtmadın laDeğişik bir işe benziyor, yazabilirsin beni de Atuşum
Kaynanam sensin işte, güzel ikili oluruz baksana. Senden iyi kaynana mı bulacam?Şaşırtmadın la
Katılımlarınızı bekliyorum.@sokak sanati @Billy Kane @MasacRE- @Aserat @MayısKralı @Çiğdem- @dizi kolik @vadikızı @denizz19 @Harunnn60 @pompy @xBUGRAx @Yiğitt @turkuazz @Thequeer @dreamy @ozgur2113 @serhatt @Yakamoz-Asi @xemrexxx @Maskeli Fedai @Dosi @kerem @Sherlock @MEnes @cookies @Arslan Bey @DarkLegenD
Sana da bir şeyimi beğendiremiyorum kardeşim.Bu ne la böyle çok mu düşündün bunu.Neyse ben izleyicili olarak kalayım bana uzak kalsın.
Ben şimdiye kadar yarışmacı bir tek Leyla ile Mecnun'u kullandığım Dizi Savaşları'nda oldum. Onda da yıllar önceydi ve okul zamanıydı.Sana da bir şeyimi beğendiremiyorum kardeşim.Gel kaynana ol işte.
Peki teklif var ısrar yok.Ben şimdiye kadar yarışmacı bir tek Leyla ile Mecnun'u kullandığım Dizi Savaşları'nda oldum. Onda da yıllar önceydi ve okul zamanıydı.Şimdi öyle şartlar olmadığı için aman kalsın diyorum, uzaktan takip edip iki goygoy yaparım bana yeter.
bende katilabilirmiyimKatılımlarınızı bekliyorum.@sokak sanati @Billy Kane @MasacRE- @Aserat @MayısKralı @Çiğdem- @dizi kolik @vadikızı @denizz19 @Harunnn60 @pompy @xBUGRAx @Yiğitt @turkuazz @Thequeer @dreamy @ozgur2113 @serhatt @Yakamoz-Asi @xemrexxx @Maskeli Fedai @Dosi @kerem @Sherlock @MEnes @cookies @Arslan Bey @DarkLegenD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?