Bay yazıyor koskoca.İtirafa katıl da son bulsun bu sanmalar.
Şu sıralar birkaç kişiden de duydum bunu. Şu an katılmayı düşünmüyorum, sorgu odasına katılabilirim.
Bay yazıyor koskoca.İtirafa katıl da son bulsun bu sanmalar.
10 bölüm falan varmış o zaman ben de tanışırım birkaç güne.Sonlara doğru 5-6 bölüm anca vardır.
Bay yazıyor koskoca.
Şu sıralar birkaç kişiden de duydum bunu. Şu an katılmayı düşünmüyorum, sorgu odasına katılabilirim.
Edersin ben inanıyorum.İnşAllah senle pek muhabettimiz yok ama bakalım tahmin ederim herhalde
Dilber Halama saygım sonsuz ama benim Semra annem kimselere pabuç bırakmaz canımDilber Koçarslanlı desteğini arkamıza alarak tüm hoşşiklere haddini bildirmeye geliyoruz.
10 bölüm falan varmış o zaman ben de tanışırım 2-3 güne.
Ne dediğini anlamadım, 2 defa okudum.Aynı lobideniz isteyenlerle.O da olur başlangıç olarak.
En son 174'ü izledim, Gazanfer Özcan'ın son bölümü.O kadar var mıymış.Tevfik ve Hamiyet Kıral geldi mi?..
Edersin ben inanıyorum.
En son 174'ü izledim, Gazanfer Özcan'ın son bölümü.Ama günde 3 bölüm izliyorum onların olduğu bölümlere de gelirim birkaç güne.
Semra nerede çıkıyordu, hatırlayamadım.Dilber Halama saygım sonsuz ama benim Semra annem kimselere pabuç bırakmaz canım
Birkaç gün önce cenaze görüntülerini izlemiştim. Ona ayrı, Avrupa Yakası ekibinin haline ayrı üzüldüm. Hep çekim arkasında güldüklerini gördüğüm insanların ağladığını görmek tuhaf geldi.Öldüğü hafta Gazanfer Özcan Özel yayınlanmıştı onun sahnelerinden kolaj..
Birkaç gün önce cenaze görüntülerini izlemiştim. Ona ayrı, Avrupa Yakası ekibinin haline ayrı üzüldüm. Hep çekim arkasında güldüklerini gördüğüm insanların ağladığını görmek tuhaf geldi.
Show da 2004lerde Gelinim Olur Musun diye,orada gelin adaylarını sözleriyle dövüyorduSemra nerede çıkıyordu, hatırlayamadım.
Ne dediğini anlamadım, 2 defa okudum.Biraz merak edin nolmuş.
Programı izlemedim ama evet duymuştum hatırladım.Show da 2004lerde Gelinim Olur Musun diye,orada gelin adaylarını sözleriyle dövüyordu
Cadı kaynana ilan edilmişti tüm ülkede
Gönül Ülkü için Yalan Dünya setine yakın ev ve şoför de tutmuş zamanında, gerçekten vefalı kadın.İyi ki rol aldı yeni nesil tanımayacaktı.. Gönül Ülkü'ye rol vermesi de Gülse'ye hayranlığımı arttırmıştı..
Bende daha küçüktüm o zamanlar izlemiyordum ama bu kadının cadılığından haberim vardıProgramı izlemedim ama evet duymuştum hatırladım.
Gazanfer Özcan vefat ettikten sonra performanslarda bir düşüş oldu mu merak ediyorum. Yani illa olmuştur ama diziyi izlerken ekibin o negatif ruh hali bana da geçer mi acaba.
Gönül Ülkü için Yalan Dünya setine yakın ev ve şoför de tutmuş zamanında, gerçekten vefalı kadın.
Yok ya Volkan ve Dilber hareket getirdi yani bir sıkıntı yok. Yine Burhan'a ayar oluyorum, yine Şahika'ya hayranım öyle işte. Zaten 6 sezonluk dizide olsun bir zahmet.Genel olarak yorgunluk var gibiydi son sezon.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?